• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Sectiune Noua

Status
    Not open for further replies.

Skynudel.

User
    Player
    * Nick-ul tău: Skynudel 

* Propunere:  Adaugarea unui nou GameMode, de genul RolePlay. O sa fie un oras, iar tu te spawnezi undeva la ''Granita''. Te spawnezi ca civil, si va trebuie sa te angajezi la diferite job-uri, de genul, Politisit, Terorist, Profesor, etc etc. Sa fie un regulament separat pentru aceasta sectiune. Si banii ii vei facae ba intr-un mod legal (job-uri) ba intr-un mod illegal (/warp mine) sau sa poti fura, sau intr-un mod neutru. De exemplu, sa se adauge pe aceasta sectiune /warp plots. Acolo iti vei putea face o ferma. Va trebuie sa platesti chiria pentru acel plot. Se va adauga de asemenea si /warp xp , unde se va afla un mob spawner. De asemenea, un /warp duel, pentru pasionatii de pvp, si un /warp mobarena. Acolo te poti duce solo, sau in team.. Vor exista 50 de wave-uri, iar daca supravietuiesti pana la final, vei primi un premiu, in valoare de 500k. De asemenea , se va adauga /warp furnance pentru a topi minereurile de la /warap mine, si evident, vei plati chirie pentru acele furnale. (1k/10 minute). Va exista si /warp fishing, cu un lac, si o caban de unde poti cumpara barca si undita. Va exista de asemenea /warp apartemente , pentru a cumpara o casa. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Este ceva asemanator cu GTA, cred.. doar ca mult mai detaliat. Cred ca jucatorilor le-ar placea.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca jucatorii s-au plictisit de aceleasi mini-game-uri si gamemode-uri

* Subserver: -

* Alte precizări:  Daca va fi acceptata, ma pot oferi pentru creearea unui regulament, si a dezvoltarilor ideilor prezentate mai sus.

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Mi-ar placea sa se adauge un joc nou pe gamster. Ideea ta nu e rea, e asemanator intr-un fel cu GTA, dar nu conteaza asa de mult. SI eu as vrea sa fie ceva in genul, ca si un second life, dar nu chiar asa cum ai descris tu. Nu ma nici pricep, dar cred ca ar fi foarte multa munca pentru a crea un joc nou. Imi pare rau.

:contra:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Imi pare rau, dar chiar nu este rostul. Este GTA v2. 

Tatal

User
    Player

Nu îi văd rostul când e GTA 

Last edited by a moderator:

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    :contra: GTA este tot un roleplay, nu cred ca mai este cazul sa se faca o sectiune cu aceeasi idee.

the_cat.

User
    Player
    Salut! Parerea mea este ca ar fi destul de inutil sa se faca o alta sectiune de Roleplay,avand in vedere ca exista GTA si avand in vedere ca poti face roleplay si pe Creative. Votul meu pentru aceasta propunere este

Alle

User
    Player
    Exista deja sectiunea GTA, dar si pe creative poti face roleplay. Inca o sectiune ar fi inutila

LOXus

User
    Player
    :pro: imi place ideea ta! chiar vreau RP inafara de gta

Status
    Not open for further replies.