• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere sectiune noua.

Status
    Not open for further replies.

Hopp_

User
    Player
    * Nick-ul tău: Hopp_

* Propunere: Sa se adauge o sectiune pentru a te antrena la Bridging si clutch-uri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In timpul meciurilor de BedWars si SkyWars nu poti face mote de bridge din cauza ca exista sansa de a fii aruncat in void, in concluzie ar ajuta mai mult la perfectionarea bridge-urilor, in acelasi timp in timpul meciurilor ar fii mai interesant din cauza ca ar fii ceva mai competitiv. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cum am spus mai sus, meciurile de bedwars si skywars ar fii mai competitive, majoritatea jucatorilor ar stii cum sa faca poduri si cluch-uri.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  -

Neyzouu

User
    Player
    Buna Hopp_!
    Nu cred ca e o idee buna. Daca chiar doresti sa te antrenezi pentru bridge uri, exista sectiunea creative, ai plot pe care poti exersa asta.
    Votul meu este  :contra: .
    Multa bafta!

Hopp_

User
    Player
    Creative-ul este sectiune de 1.12.2. Majoritatea sectiunilor de PVP care necesita bridge-uri sunt de 1.8-1.18.9. Pe 1.12.2 nu poti face bridge ca si pe 1.8.9 plus ca o sectiune de bridge e cu mult mai complexa decat cea de creative.

Buna Hopp_!
    Nu cred ca e o idee buna. Daca chiar doresti sa te antrenezi pentru bridge uri, exista sectiunea creative, ai plot pe care poti exersa asta.
    Votul meu este  :contra: .
    Multa bafta!

Loo32

User
    Player
    Buna! Cred ca ideea ta nu este prea buna avand in vedere faptul ca exsista deja alte servere care sunt dedicate pentru aceasta. Si cum a spus Neyzouu sectiunea Creative este perfecta.

Deci :contra:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Aceasta sectiune este deja adaugata pe gamster 2.0

T/C

Status
    Not open for further replies.