• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Sectiune (OneBlock)

Status
    Not open for further replies.

IulianX7

User
    Player
    Nume : IulianX7

Propunere : Sa se adauge o sectiune noua OneBlock sa fie una cu versiunea 1.8.9 una cu 1.12;2 si una 1.16.4-1.16.5. Daca nu stiti ce e aia oneblock e ca un fel de skyblock doar ca e un singur block.

Scopul e sa spargi acest block si sa avansezi in etape astfel primesti diferite iteme/blockuri/mobi. 

Cum crezi ca aceasta propunere ar fi utila pt comunitate : Pai vom avea multi playeri pe sv+ atragerea vechilor playeri de sb si alte sectiuni

Subserver : Lobby (Gamemodes)

Alte precizari : kitu warrior/worker/Destroyer sa fie disponibil =]]]]]]]

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut! 

Propunerea ta mi se pare una foarte bună. Mi s-ar părea interesant sa existe o asa sectiune. 

După cum ai spus și tu, aceasta sectiune ar aduce multi playeri online (atat cei vechi, cat si playeri noi).

Un lucru nu-mi place la aceasta propunere: sa fie numai pentru 1.16+. Pe 1.8 sau 1.12 nu ai avea asa multe obiective de îndeplinit, pe când pe 1.16 ai avea mai multe posibilități. 

Acestea fiind spuse, votul meu este :pro:

MrQwErTy

User
    Player
    Salut! 

Si eu sunt PRO propunerii tale, imi place ideea, am mai jucat in trecut pe astfel mod de joc, si e super fain si interesant, e altceva, ceva nou! 

Cu alte cuvinte astept implementarea pe sv a modului de joc OneBlock!!!

TibiDasher

User
    Player
    Eu iti dau un  :pro: deoarece oneblock e dupa parerea mea cel mai tare mod de skyblock si il astept de mult pe gamster,si din ce am vazut foarte multi playeri si-l doresc.Asa ca sper sa se bage cat mai curand.

OWLY

wise as an owl
    VIP
    Astazi la 19:00 va fi adaugat OneBlock.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.