• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Sectiune

Status
    Not open for further replies.

_Alysa

User
    Player
     Nick-ul tău: alisa48464893

Propunere:  Cred ca ar trebuii sa se adauge o sectiune noua numite 'Elytra' sau ceva de genu.

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce mai multi playeri pe Gamster.

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca aceasta propunere ar fi utila deoarece este ceva nou pe care nu il vezi in orice server.

Subserver: mc.gamster.com

Alte precizări:   In aceasta sectiune, tu, trebuie sa zbori cu elytra, sa treci prin anumite obstacole si sa ajungi la o platforma. Daca de exemplu nu reusesti, vei fii respawnat inapoi. Si ai maximum 3 vieti. Asta e propunerea mea.

Last edited by a moderator:

qPandaa_

User
    Player
    Sunt multe sectiuni noi pe care nu le poti vedea pe orice server si pe care playerii abia ca intra. 

Intrebarea mea este acum... ce se intampla dupa ce ''pierzi'' acele 3 vieti? Din moment ce te respawnezi la loc daca nu reusesti sa treci de obstacolul respectiv. Te da in lobby, sau cum? 

Plus ca poti un astfel de ''joc'' si pe sectiunea creative.

:contra:

Skynudel.

User
    Player
    :contra:  Sunt deja destule sectiuni! , plus ca , pe creative poti face singur pe plotul tau asta

DarkHaker.

User
    Player
    Sunt foarte multe minigame-uri / sectiuni, dar cele care nu sunt po*Cenzurat*te sau au foarte putini jucator se pot scoate si sa se adauge unele noi, ar fi o idee foarte interesanta un minigame pe nume elitra eu unul m-am jucat in trecut si as vrea sa se adauge si pe serverul nostru. :pro:

PirateHawk.

User
    Player
    E o idee interesanta.

:pro:

Vidroiul

User
    Player
    :contra:

a aparut Jump Down si nu cred ca se merita la moment inca o sectiune, mai ales ca se lucreaza la block party

0hSamy

User
    Player
    O propunere foarte interesanta.

:pro:

Status
    Not open for further replies.