• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Sectiune

Status
    Not open for further replies.

_Alysa

User
    Player
    * Nick-ul tău: alisa48464893

* Propunere: Ar trebuii sa se adauge o sectiune numita "PaintBall" (Imi pare rau daca am pronuntat cumva gresit)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Este ceva nou si cred ca ar aduce mai multi playeri pe server-ul gamster,

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca ar fii utila deoarece , cum am mai specificat mai sus ar aduce mai multi playeri.

* Subserver: mc.gamster.org

* Alte precizări:  In aceasta sectiune, sunt doua echipe (sau mai multe), playerii sunt impartiti cat mai egal. Fiecare jucator primeste cate o arma cu vopsea respectiv culoarea echipei. In fiecare baza exista cate un steag, care trebuie capturat. Dupa ce steagul este capturat echipa care l-a capturat o sa castige.

Gamerul1971

User
    Player
    Nu vad cum ar aduce playeri + nu demult s-a adaugat jump down

De la mine ai 
    a163db3ac290dbb5ce86b8469e762f65-full.png

DoopSnogg

User
    Player
    Mereu sunt pro minigame urilor noi, desi s-au adaugat recent unele si se lucreaza in prezent la altele, avem nevoie de cat mai multe idei creative.

:pro: ..

Pedro_pengu

User
    Player
    :contra: eu zic sa se termine de terminat de Block Party si dupa vom vedea

HerRageGame

User
    Player
    :contra:  Sunt 2 sectiuni care trebuie sa se bage , nu ar mai putea avea loc doar daca ar scoate alta sectiune + Nu e asa fain minigameul ala , sincer

Com32goO

User
    Player
    :contra: Nu s-a adaugat de mult JumpDown si mai trebuie bagate cateva sectiuni.

PirateHawk.

User
    Player
    Sunt deja doua sectiuni in lucru care trebuie sa se bage.  :contra:

Status
    Not open for further replies.