• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Server

Status
    Not open for further replies.

bbutterfllyx

User
    Player
     Nick-ul tău: Kitteh_

* Propunere:  sa se adauge un rank nou si sa coste 1000tokens

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : cred ca ar motiva playerii sa instaleze launcherul pentru acei 1000tokens pentru a-si cumpara un rank nou

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : am spus mai sus.

* Subserver: KitPVP

* Alte precizări:  atat.

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu o consider una buna deoarece s-ar putea face abuzuri,adica un jucator va putea avea grad gratis pe multe conturi,si in plus nu are rost deoarece poti strange mai multi tokens si sa-i folosesti in /tshop,de unde,de asemenea,poti face rost de grade de donator.Acest launcher ofera deja un grad gratis,si anume cel 'Premium'.Nu cred ca ar trebui sa mai fie adaugat inca un grad pe care-l sa-l obtii instant.Votul meu este:

:contra:  

xGoldenBoy.

User
    Player
    Ideea ta nu mi se pare una buna, ptr.ca Gamster Launcher iti ofera deja gradul premium, chiar daca nu iti da comenzi in plus, si cum a spus si iN00dles_ s-ar putea face abuzuri :contra:

Haxy

User
    Player
    Daca s-ar adauga cea ce spui tu mai sus ar fii 2 grade gratuite pe server..

Pentru grade donator donezi, iar pentru grade staff ori aplici sau donezi..

S-ar face foarte mult abuz pe aceste grade, mai ales cheateri isi vor face si ei aparitia..

Mai bine cum este acum spre parerea mea.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Motive mai sus :contra:  

Void

User
    Player
    Motivele votului meu sunt ca si cele de mai sus(2 grade gratuite,gamster launcher ofera deja gradul premium)

Status
    Not open for further replies.