• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SG

Status
    Not open for further replies.

OmxKnock

User
    Player
    * Nick-ul tău:Danut_FTW2

* Propunere: Daca faci team, sa iei ban 4 sau 12h, (asta cum considera staff-ul) pt "Team" deoarece multi te omoara facand team si este nasol

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Multi playeri nu se mai joaca pt ca in fiecare meci da de teamming si il omoara.

* Subserver:Survival Games

* Alte precizări:  SG POWER

d3ajjv9-e23133b7-34f8-4c4e-8119-72a041fde20c.jpg

Last edited by a moderator:

Vidroiul

User
    Player
    :contra:

Nu vad rostul, mai ales inca ban; atat timp cat vrei sa castigi neaparat, faci tot ce e posibil sa castigi.

Estarossa

User
    Player
    Sustin ideia lui Vidroiul, faci orice pentru a castiga, si tu iti poti face team de 5-10 persoane ca nu te opreste nimeni.  :contra: .

Delix1

User
    Player
    :contra: Din câte știu eu pentru team in deathmatch se da ban 12h. In rest in timpul meciului nu vad de ce teamul nu ar fi permis , într-adevăr dacă este team de peste 5 jucători este imposibil să câștigi, iar asta ar fi o problemă. Daca limita de team ar fi de 3 jucători în opinia mea cred că va fi mai ok.

Kiraayu シロクマ

User
    Player
    :contra: Este permisul teamul cat timp nu este deathmatch, dupa ce este deathmatch trebuie sa te bati altfel va expirat timpul.

anamariaaa

User
    Player
    Nu cred ca e o idee buna si le ar ingreuna si mai tare treaba staff ului :contra:

Status
    Not open for further replies.