• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere sky pvp

Status
    Not open for further replies.

SanduK

Loyal
    VIP
    * Nick-ul tău:xShadowTiger

* Propunere: /keep invetory on permament

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine nu ar mai da  rage nici eu sper 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece eu cred ca daca te chinui de exemplu 2-3 ore pentru a face armuri enchtante si sari jos in arena de pvp si  ti-ai buguit in blocuri cum mie mi se intampla in fiecare zi si mori de la lag cand dai cu enderperulirle sau ai fost aruncat de pe arena de un player normal sau chiar de un hacker si ramai fara iteme din cauza unui hacker sau din neatentie si as vrea sa se bage la keep on . 

* Subserver:Sky PvP

* Alte precizări:  nimic sper sa se bage 

SanduK

Loyal
    VIP
    Contra , contra , contra si contra...

Nu se merita... Ar strica jocul . Este bine sa fie numai in weekend.

:contra:
    E bine sa fie si in weekend dar si fie si permament ca innainte a fost asa innainte de wipe si era totul bine asa te chinui si te chinui sa faci armura  si sa mori doar din cauza unui hacker si din cauza chiar si a moderatorilor de innactivitate ca se ocupa putin dupa parerea mea  si nu as vrea sa dau rage sau ei sa dea doar din cauza ca serverul e plin de hacker asa ai murit nu ai pierdut nimic si iarasi sari pentru a ucidepe pe cine vrei 

Heshhhh🌀

Matei Francisc santar in devenire.
    Player
    Mie unul imi place alegerea ta, eu ii dau contra din cate stiu skypvp ul are keep inventory on deci.Pro

Coool_PvP

User
    Player
    Propunerea este buna, toti donatori isi pierd itemele cand am dat invsee la cineva avea 1 set de armuri plus mere op 

Sper sa fie ON mereu Keep-ul de la mine ai un 
    dgg3wmK.png

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Stiu ca am mai dat un reply , dar am uitat sa zic in mare parte de ce am dat contra si acum o sa zic acum :

Daca keep inventory va fii on mereu , TOTI playerii o sa fie full dmd cu protection 4 si thorns cu sabii toate op sh 5 fire / knockback ... etc.   Toti vor avea 1-2 stackuri mere op , ceea ce va fii imposibil sa ne mai omoram intre noi decat daca ne crapa armura sau ne aruncam din mapa..

O sa holcaie si mai mult cu codati .. deoarece majoritatea vin la pvp .. nu sa stea sa isi faca iei iteme si dupa sa isi ia ban.

O sa fie o gramada de cearta intre playeri ca vor keep off , o sa piarda playeri din cauza asta.  Daca ar fii o balanta de keep OFF Luni-Vineri  si keep ON Sambata - Duminica ar fii mult mai bine si fara scandaluri. Deja multa lume se plange ca este keep on.

Deasemenea o sa ne plictisim doar si doar de pvp cu toti full op si etc... Este mai interesant sa farmezi itemele facute de tine si etc...

Asta si este si faza la skypvp , daca mori cu itemele bune iti faci altele si mai bune poate . Asta te tine sa continui jocul si nu sa te lasi , altfel o sa devina un fel de kitpvp 2.

Deci inca odata spun 

:contra:

Coool_PvP

User
    Player
    De asta iau multi ban ca injura pe AjutorOP ca au picat in void si au pierdut itemele 😐  dar mna ce sa zic, mai bine stau si ma uit la alti cum fac pvp 😐

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra:  Nu vad unde ar fi farmecul jocului

SanduK

Loyal
    VIP
    Eu vad ca voi credeti ca e amuzant sa mori in void cu seturi full prot 4 sau unbr 3 din cauza hackerilor sau ca am nu poti sa faci un parkur sau tie se bugueste.mc mie mi se intampla si eu cred ca ar fie keep on permement

Fenta123

User
    Player
    Salut eu sunt de parere cu Pro din cauza hackurilor majoritatea playerilor se lasa tocmai ce m-am lasat si eu deoarece am cazut in voi de 3-4 ori cu prot 4 mere op sabie si etc din cauza unuia cu kb. si killaura

RKO

Last edited by a moderator:

AndreZisMessi

User
    Player
    Consider că playerii o să se plictisească la un moment dat şi o să plece în altă parte să joace.

Prin această propunere consider că ar fii o mare pierdere de playerii.

Wreeper

User
    Player
    =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] :contra: BRE E CEA MAI TAMPITA PROPUNERE VREODATA, ESTI SI TU O www.gamster.org DE LEMN GG

™Maniak™

Satana
    Player
    Daca vei avea tot timpul itemele se va pierde interesul de joc.
    Dar asa macar ai un scop sa mai faci alte itm sa faci pvp pentru itm si...
    Inchis.

Status
    Not open for further replies.