• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere skybloc spring

Status
    Not open for further replies.

TiTaN

User
    Player
    Numele meu:raulv

Propuneri:sa fie adaugate la shop semintele de sfecla si lemnul din fiecare tip 

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila : nu ar influenta comunitatea prea mult dar jocatori ar putea sa faca misiunea artist  culinar de la /c , iar adaugarea lemnului ar  face skyblock ceva mai usor iar anumite obiecte ce necesita lemn ar  putea fi craftate mult mai  repede fara sa asteptam sa creasca copacii

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasca comunitate: sincer eu cred ca in bine dar aici voi decideti

Subserver:skyblock spring

Alte precizari: nimic 

iN00dles_

User
    Player
    Salut,unele lucruri propuse pentru sectiune Skyblock Spring 1.12 pe acest topic mi se par utile,altele nu.Pentru a fi inteles,propunerea cu semintele de sfecla sa fie adaugate la [/shop] este o idee buna :pro:  ,iar pentru propunerea cu adaugarea fiecarui tip de lemn la shop :contra:  deoarece exista pe [/shop] sapling-uri pentru fiecare tip de lemn (puieti) pe care ii poti creste cu bone meal ,care ,de asemenea,se gaseste in acelasi loc.

Lucian1234

VIP
    VIP
    :pro: Ambele deoarece poate sunt unii care le e sila sa astepte dupa sapling sa creasca si poate sunt si mai bogati.

AndreZisMessi

User
    Player
    Salut,
    Consider ca ar fi nevoie de acele seminte pe "/shop", dar cu lemnul nu sunt de acord, adica vrei lemn, cumperi sappling si astepti si tu putin ca asa ar face jocul foarte usor si cred ca multi playeri s-ar lasa daca s-ar plictisi.
    Deci :pro: pentru seminte si :contra: pentru lemnul gata in "/shop".

alexony2004

High
    Player
    Este bine cum este acum :contra:  

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Voi consulta managerul sectiunii si vom decida daca adaugam sau nu.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.