• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere skyblock 1.12

Status
    Not open for further replies.

xIonel

User
    Player
     Nick-ul tău: xIonel

* Propunere: Propun ca la /shop in categoria ferma, ouale de gaina sa poata fi de vanzare . Propun ca la categoria blocks, referitor la white wool sa se poata vinde si cea colorata( cu un pret sub celei albe) . Propun tot la categoria blocks, cobblestone-ul sa poata fi de vanzare (un pret considerabil de mic). Propun cresterea pretului de vanzare a lanei albe . Propun adaugarea ridichiilor in /shop. Propun schimbarea reward-uli final la /c .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pozitiv

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :playerii incepatori ar putea avea un sprijin mai mare . Am avea motiv sa construim noi ferme (pentru a mentine popu latia subserver-ului).

* Subserver:Skyblock 1.12

* Alte precizări:  -

Last edited by a moderator:

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta o consider una buna,deoarece chiar uneori nu ai ce face cu unele block-uri enumerate de tine,pentru a le putea vinde si in shop,nu 

doar la 'Auction House'.Multi jucatori am vazut ca doresc ridichi,deci ar fi un plus si pentru server-ul nostru,si pentru cei care joaca pe comunitatea

noastra.Partea cu schimbarea recompensei la challenge-ul final,din punctul meu de vedere,nu cred ca ar trebui sa se produca aceasta

modificare asupra recompensei.In medie,votul meu este:

:pro:  

​

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Voi vorbi cu managerul si vom vedea daca le adaugam.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.