• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock 1.8 (Air)

Status
    Not open for further replies.

DiamondMiner

User
    Player
    * Nick-ul tău: DiamondMiner

* Propunere: Sa adaugati un plugin/event care odata la 2-3 ore sa faca generatoarele sa produca numai diamante/emeralde

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Multi playeri ar fi mai fericiti

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am face mai usor nivel pe insula si bani

* Subserver: ----

* Alte precizări: ----  

Last edited by a moderator:

DiamondMiner

User
    Player
    Pai @xShadowLordnu trebuie neaparat sa fie survival! e skyblock. Iar /home /tpa si altele sunt necesare + ca pingu nu a facut event pe skyblock. Joc in fiecare zi si el nu face.. Doar _Aryaa mai face seara uneori

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu o consider una care ar ajuta sectiunea noastra de Skyblock pe versiunea de Minecraft 1.8,deoarece

iti poti creea generatoare singur si poti mina orice minereu,daca vrei doar emeralde si diamante,le ai ca recompensa cand votezi.Nu ar avea rost

un astfel de plug-in-uri.Si in legatura cu event-urile,sunt facute constant,pentru 'sarbatorirea' unui numar mare de jucatori pe sectiune.Votul meu este:

:contra:

xValix1

User
    Player
    eu nu cred ca este o idee buna.

:contra:​

​

Last edited by a moderator:

TestosLIFE

User
    Player
    lol ai editat meh in fine,