• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock Air

Status
    Not open for further replies.

SeekNDstroy

User
    Player
    * Nick-ul tău: xShadow_Panda

* Propunere: Propun ca pe pe SkyBlock Air sa se adauge event key,deoarece cei care nu castiga la un event sa fie consolati cu primirea a 5 event keyuri .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar ajuta playerii mai mult

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce mai multi playerii pe SkyBlock Air 

* Subserver: Skyblock Air 

* Alte precizări:  http://imgur.com/a/iNbGV  ar putea sa fie adaugat chestul pt event fix in mijloc si ar face sa arate mai bine spawnul,zic eu.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Este o ideie buna :pro:

xAlex15

Admin SkyBlock Air
    Player
    Este o propunere buna.

:pro:

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    :pro:

Ce as mai adauga ar fi, daca se poate, dupa cun se stie cand se ajunge la 50 de voturi pe server primesti un dropparty key. Eu as spune, cand se ajunge la 100 de voturi pe server sa primim un event key. Ca sa fiu mai exlpicit, sa se adauge pe chenarul din dreapta (nu stiu cum se numeste) inca un contor care sa numere voturile de la event key. Deci prin urmare se ajunge la 50 de voturi primim un dropparty key, iar a doua oara cand se ajunge la 50 de voturi sa luam si un dropparty key si un event key. Sper ca ati inteles! :)

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Acceptat!

Inchis.

Status
    Not open for further replies.