• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock Air

Status
    Not open for further replies.

SeekNDstroy

User
    Player
    * Nick-ul tău: xShadow_Panda

* Propunere:  Am veni cu iedeia ca playerii care sunt prinsi ca au /set home in warp pvp sa primeasca temp ban 1h sau 2h .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu are mai putea sa faca atat de multe trapuri neavand /home in warp pvp

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu ar mai face atat de mult trap ,iar playerii nu s-ar mai vaita ca isi pierd itemele

* Subserver: Skyblock Air 

* Alte precizări: Playerii fac trap deoarece au home in warp pvp si daca este ceva dau /is repede si scapa,si nu este numai ca fac trap chestia asta ca ai /home in warp pvp iti ofera mai multe avantanje in pvp,de exemplu poti sa ataci pe cineva ma usor de la spate si sa ai in avantaj necinstit.

Last edited by a moderator:
    • Like
    Reactions: Tox

R0yalMC

User
    Player
    :pro:

Mi se pare o ideie buna pentru ca am vazut multe cazuri de acest gen

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Propunerea este buna, dar dupa aplicarea banului, casa acelui player sa fie stearsa.

BuilderPro

User
    Player
    Propunerea este buna. Dar dupa cum a spus si MCTheGod casa acelui player sa fie stearsa.

Alexia

Sit down
    Player
    Status
    Not open for further replies.