• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock Air

Status
    Not open for further replies.

Pyven

User
    Player
     * Nick-ul tău:xRaul2e

* Propunere: Sa se schimbe arena de la [/warp PvP] deoarece unora ne provoaca lag. Este extrem de mare arena si nu ne putem desfasura "activitatea" aici, e risc ridicat de crash-uri in anumite masuri si se fuge usor de la pvp mai ales ca e combat log  in jur de 11 sec.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar imbunatati PvP-ul, ar scapa zona de lag.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru a se putea face PvP fara lag si fara risc de crash.

* Subserver: SkyBlock Air.

* Alte precizări:  Sunt multi jucatori ce se plang de aceasta arena de pvp.

Reclamatie

User
    Player
    :pro: Este o mapa foarte mare care produce foarte mult lag si playeri fug de la pvp. 

Este foarte enervant... Eu propun sa se baga mapa cea de wipe-ul trecut.

Gogosica

VIP
    VIP
    Da e adevarat si eu m.am plans de ea, s.a blocat toata sectiunea din cauza arenii si eu cu prietenii mei la pvp ne.am pierdut itemele pt ca am fost dati afara in timpul luptei, stiu ca stafful nu raspunde itm pierdute dar sunt iteme pierdute din cauza lagului din cauza sectiunii raul are o idee buna si voi vota cu pro  :pro:

AnTonNi0

User
    Player
    :pro: Deoarece este o mapa foarte mare si provoaca mult lag !

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Sincer să fiu nu pare o idee bună!  Dacă ar fi prea mică din potriva ar fi lag mai mare!  Deoarece ar fi mai multe entități  pe o suprafață mai mica! Plus ca SB Air este un Gamemode care este mai mereu ocupat,  asta făcând loc pentru mai mulți playeri!  Dar pe de altă parte sunt de acord cu tine!  Deoarece foarte mulți playeri își dau boost cu arcul,  timp de 11 sec,  iar apoi pleacă de la pvp..  Asa ca asta este singurul motiv care ma face să îți dau :pro: chiar dacă argumentele negative sunt numeroase,  cel pozitiv este (bănuiesc eu)  unul dintre cele mai bune argumente! 

Mult noroc! 

Tommy10606

User
    Player
    Pentru un warp de pvp e foarte mare arena si provoaca lag uneori cred ca ar fi mai acceptabila una mai mica :pro:

Last edited by a moderator:

ItsActLexi

User
    Player
    :pro:   Cred ca ar fi OK sa se schimbe mapa pentru ca provoaca lag la multi playeri. 

123boss

User
    Player
    Salut! Ideea ta nu este foarte rea, adica playerii fug cu arcul si combat log-ul este doar de 11 secunde. Este super enervant sa vezi pe cineva cand se boosteaza cu arcul si dupa iti zice "ez" cand scapa.. ;c

Mapa veche de wipe-ul trecut era una dintre cele mai bune mape, nu era nici prea mica nici prea mare.Cum a zis si acel baiat de mai sus, daca mapa este mai mica o sa provoace mai mult lag din cauza la entitati sau etc.

Dar oricum propunerea dumneavoasta este una geniala si de accea va dau un :pro:

Sper sa se aplice aceasta propunere!

Sper sa se rezolve si chestia cu kick-ul in combat ;c 

l------------------------------------------------------------------------------------l

BogdanMrs

User
    Player
    Ar fi o idee buna sa se schimbe  pentru ca produce mare lag si majoritatea cand vin la pvp au in gând ca vor scapă ca e arena foarte mare  .

:pro:

succes!!!

DarkHaker.

User
    Player
    Ar fi o idee buna pentru ca arena de pvp este foarte mare si flat .. 
    :pro:

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    E bună aceasta idee e prea mare scapi rpd :pro:

Status
    Not open for further replies.