• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock Air

Status
    Not open for further replies.

aLexeiC

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău: aLexeiC

* Propunere: Buna, Ar  fi frumos ca sa se adauge  plugin-ul [Trade] pe skyblock, ar fi mai util.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Nu se vor mai pierde atatea  iteme.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cred ca aceasta  propunere ar ajuta foarte mult jucatori, si sar  evita  pierderea masiva de  iteme. Este mai usor sa dai cuiva iteme folosind [/trade x]. Sunt momente cand doresti sa  ii dai cuiva  iteme si cand arunci si se sterg itemele, nu e frumos.

* Subserver: Skyblock!

* Alte precizări: Multumesc, va rog cititi tot.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Exista deja [/ah] Daca vrei trade faci trade cu playeri care crezi ca sunt de incredere :contra:  

Skynudel.

User
    Player
    Salut!  Dar există deja /ah!  S-a făcut de multe ori aceasta propunere și a fost respinsă de multe ori!  Ca atare,    :contra:

Thedima_123

User
    Player
    Bună chiar nu credeam ca cineva va face o asemenea propunere, propunerea ta va fi foarte de folos in îmbunătatirea playerilor eu voi da :pro:

JustBeOpeed

User
    Player
    :pro:

Este o propunere chiar foarte buna, pe ah itemele puteau fi cumparate de altcineva inaintea ta, pe trade esti mult mai sigur, si nu poti lua scam.

Ceapshout

User
    Player
    Așa este mult mai sigur, daca le pui pe /ah există șansa să le ia altcineva așa prin trade este mult mai sigur și din moment ce există și pe factions nu vad de ce n-ar fii și pe Sky block :pro:

DarkHaker.

User
    Player
    Da, este o idee foarte buna exista deja /ah dar ar fi mai bine daca sar baga /trade de pe /ah itemele pot fi cumparate inaintea ta :pro: e o idee buna

SilentShot

User
    Player
    Mi se pare o idee buna , daca pui pe /ah este posibil sa il cumpere altcineva , cu trade ar fi destul de ok  :pro:

Status
    Not open for further replies.