• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock Air!

Status
    Not open for further replies.

Warrick

User
    Player
    Motivele mai sus 
    mO0pate.png

Last edited by a moderator:

Mr_KenPaY

User
    Player
    :pro:

Ar fi bine sa fie asa 

(+)ar fi mai putin lag

(+)s-ar juca mai multi jucatori

Motivele de mai sus 

8IzD.gif

Dupa cum se zice : O mina de ajutor tot timpu ar prinde bine , stiu ca nu e mult dar cine stie toti au o sansa de a invata si a deveni mai puternici si dupa cel puternic invata pe cei slabi si le arata un sens in viata. 

Gamerul1971

User
    Player
    Chestia asta e si pe alte servere, daca ai multe spawnere fermele nu o sa mai functioneze

:contra:

talostudor7

User
    Player
    :pro:  Am avut pe o insula 140 de spawnere,eu nu aveam probleme cu lagul ,dar playeri care veneau la spawnere ,aveau 2-5 fps si nu le prea convenea sa farmeze si mie de la vreo 700 de fps-uri ,imi ajungea la 130 deci nu era ok.

Play4Fun3

User
    Player
     Ar scadea foarte mult lagul, si ar fi mai usor sa omori mobii. Pro

uau-

User
    Player
    Ar reduce din lag si buna idee dar srry ai un :pro: xDD

Play4Fun3

User
    Player
    :pro:

Ar fi o idee buna deoarece toti jucatorii au evita lagul extrem daca, de exepmlu, se duc pe o insula de 50 sau mai multe spawnere. 

TheDodo

User
    Player
    * Nick-ul tău: TheDodo

* Propunere: Salut, propunerea mea este sa bagati spawnere de Iron Golem la /shop

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fie op am putea sa ne facem ferme de iron infinite, nu ar face lag ca se stackeaza, ar ajuta mult playerii

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Se vor  juca mai multi jucatori, ar face mai usor bani si vor putea creste mult mai easy

* Subserver: SkyBlock Air!

* Alte precizări: Multumesc frumos! Sper sa imi luati in considerare propunere avand in vedere ca la shop sunt multe spawnere nu cred ca ar strica inca unul in plus!

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Salut, StackMob este functionat pe server de ceva timp, ideea e că atunci când blaze-urile(spre exemplu) se spawneaza in fermele voastre automate, ele iau damage, si nu se mai pot stacka, puneti spawnerele intr-un loc unde nu iau damage si se vor stacka.

UZKb6fi.png

Status
    Not open for further replies.