• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere skyblock air

Status
    Not open for further replies.

talostudor7

User
    Player
    * Nick-ul tău:_Ninja

* Propunere: Sa se bage un blaze sau un os cu care sa putem vinde itemele din chest cu click stanga,sa se bage la shop de exemplu sa coste 150k si sa aiba 50 de folosiri sau 100.Sa se poate vinde urmatoarele chestii:blaze rod,cactus si mancare de la spawnerele de pig sau macar pentru cactus.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :pai ne-ar ajuta sa vindem mult mai usor unele chestii.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pai ar face playeri mai multe ferme ca ar fi mai usor de vandut unele chestii.

* Subserver:-

* Alte precizări:  Am mai vazut aceasta chestie pe niste servere premium si mi-ar placea sa fie bagata.

Skyl1Ne.

User
    Player
    Bune _Ninja 

Propunerea ta mi se pare una de care nu este nevoie asa mare acum peSkyblock .Dar ideea este bunicica de la mine ai un 

:pro:              

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    As mai dori raspunsuri pentru asta.... 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ar usura munca persoanei respective :pro:  

DoopSnogg

User
    Player
    Din moment ce-ti faci ferme, banii vin de la sine, tu trebuie doar sa stai ceva timp si sa vinzi itemele.

Poate propunerea ar merge pe Acid Islands, daca nu exista deja ceva asemanator.

:contra:

_Alysa

User
    Player
    Intr-adevăr, ar ajuta persoana respectivă, dar cred că este destul de enervant să ai costant un os în Inventory.

Pro, dar să se poate stoca/arunca acel os când doreşte player-ul.

Status
    Not open for further replies.