• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock AIR

Status
    Not open for further replies.

DarkNoob_

User
    Player
    Nick pe sv: DarkNoob

Propunere: eu propun sa se adauge pe sectiunea skyblock air,o comanda pe un sing in care scrie autosell..adica cand un chest e plin cu cactusi/itm care se pot vinde pe shop,sa se vanda singure,in felu asta playeri economisesc timp si e mai comod ..

Dece crezi ca propunerea ar fi utila pentru aceasta comunitate?Este foarte comoda comanda /autosell pe sing 

Subserver::SkyBlock air

Alte precizari: Autosell este o comanda buna pe sectiunea sb air,si doresc sa se adauge cat te curand 

ANDIBROSS200

User
    Player
    Votul meu este PRO pt. Ca sincer ar fi de folos sa poti da sell la itemele care iti trebuie deoarece nu toate lumea vrea de ex. Cactusi  pe ./ah . 

DarkNoob_

User
    Player
    mai mult faza e ca tre sa le iei mereu din chest si sa dai tu /shop.. insa cu comanda autosell pe chest e FOARTE comod..ms de vot

_Tommy

User
    Player
    Buna DarkNoob 

Eu ma joc skyblock si stiu cat dureaza sa vinzi tot cactusi mai ales daca ai o ferma de 100x100 e ff greu.

Cum ai zis tu sa se adauge o commanda ceva de genu /sellall ca pe prison sa zicem

Ar fi mult mai utila .

De la mn ai un  :pro:

Bafta

ParaNinja

User
    Player
    Buna DarkNoob, eu vad propunerea ta sa fie foarte folositoare pentru server, si pentru economie. De la mine ai
    PRO.png

Last edited by a moderator:

GeorgianRaGe

User
    Player
    Buna DarkNoob, eu vad aceasta propunere ca pe una foarte folositoare pentru SkyBlock 1.8 ,eu unul stau peste 30min sa vand tot cactusul,si este foarte naspa. De la mine ai 

PRO.png

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    :contra:  Ar ingreuna serverul...

DarkNoob_

User
    Player
    georgejFuN nush la ce te referi?? adica o comanda ingreuneaza sv?? mersi de vot totusi

LorisFTW7

User
    Player
    :pro: Sa se adauge de exp un sell wand care are anumite utitlizari sau cum ai zis tu un sign,este o idee foarte buna.Imi ia foarte mult timp sa vand cactusul si de la ferma de pig.Sper sa se adauge!

oof_panda

User
    Player
    Propunerea faină astfel jucătorii ar econimisii mult timp 🤗

:pro:

​

ItsDanyPvP

User
    Player
    Salut DarkNoob, sincer este o propunere folositoare si care cred ca va ajuta foarte mult, deoarece stiu cum e sa stai sa iei fiecare chest plin cu cactusi in inventar dupa sa dai /shop asa ar fi mai comod sa scrii direct o comanda si sa se vanda tot

De la mine ai              :pro:

Limo338 🌺

User
    Player
    O propunere buna, in care economisesti timp. :pro:

MartinG

User
    Player
    Salut DarkNoob, imi place ca te gandesti la jucatorii de pe skyblock. Este o propunere folositoare pentru cei care au ferme de cactus, asa economisesti mai mult timp. Imi place propunerea ta si sper sa se adauge aceasta comanda cat de curand pe skyblock.

De la mine ai un :pro: .

Ady123

User
    Player
    O idee foarte buna mai ales la ferma de cactus. Sper sa se poata implementa. De la mine ai un :pro: .

Thywen

User
    Player
    :contra: Daca nu ai fii pe server, cum s-ar putea vinde automat cactusul din chest-uri ? Asta ar insemna ca serverul ( de skyblock personal ) sa fie ON cand tu nu esti online, ar fii un consum prea mare de resurse si ar ingreuna si serverul.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.