• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock Air

Status
    Not open for further replies.

ParaNinja

User
    Player
    Nick-ul tău: ParaNinja

Propunere: In /shop la sectiunea 'Ferma' se se adauge Wheat, Melon si Pumpkin, si sa poti vinde aceste iteme,

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Playerii nu vor mai face doar ferme de porci si de cactus.

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: Aceasta propunere o sa extinda comertul de ferme, prin urmare, playeri nu trebuie sa inveasteasca foarte multi bani sa faca profit.

Subserver: Skyblock Air

Precizari : -

chipset

User
    Player
    PRO.png

DarkNoob_

User
    Player
    Buna ParaNinja,propunerea ta pe sectiunea SkyBlock air mi se pare foarte interesanta, dar nu cred ca faci mare profit cu melon/wheat sau Pumpkin,daca propunerea ta vine abrobata speram sa facem ceva profit din asta,dar cu multe ferme  pe insule va fii foarte mult lag,deci de la mine ai un 

:contra:

Bafta.

Last edited by a moderator:

ParaNinja

User
    Player
    DarkNoob_ din melon block iti da 2-5 melon, ar putea sa se vanda 1 melon cu 3$ si asta ar fi foarte profitabil pentru playeri. Multumesc pentru raspuns.

sasa.hangan47

User
    Player
    Hei , sugestia ta e foarte interesanta si sigur trebuie adaugata deoarece de exemplu eu , pe un server era Melon cu 3 dolari si pe ora faceam vro 100k

Din partea mea ai un mare :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.