• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock Air

Status
    Not open for further replies.

Edward_1991

User
    Player
     Nick-ul tău: Edward_19

* Propunere: Sa se bage un meniu, in care poti sa cumperi comanda fly permanent (doar pt wipe ul asta ma refer) pentru o anumita suma de bani, una destul de maricica, 250k sa zicem.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine, playerii s ar juca mai constant sa faca bani de fly, si dupa sa si faca is faina cu fly ul

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : deoarece unii nu au bani sa doneze pentru grade, si chiar sunt f activi si i ar ajtua fly ul

* Subserver: Skyblock air 1.8

* Alte precizări: A mai fost asa acm 5-6 wipe uri, cam asa. 

babycms❤

User
    Player
    :contra: nu e mult 2.5e pt fly

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare inutila deoarece , deja poti primi fly daca votezi. Daca consideri ca , nu iti ajunge timpul oferit de la votes , poti dona 2,5 euro pentru a il avea permanent.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este , 

:contra: .

Last edited by a moderator:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Deja poti primi fly daca folosești gamster launcher sau dacă votezi. Nu vad nici un beneficiu în privința acestui shop. Mai ales ca poți sa-ti cumperi hero care costa 2.5 euro și vine la pachet cu alte beneficii.

Din partea mea ai :contra:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu ar fi buna deoarece poti folosii Gamster Launcher pentru fly permanent , poti vota (folosind comanda /vote) pentru a avea acces temporar la fly ori il poti cumpara.

Eu iti voi acorda un :contra: .

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Din fericire avem deja un sistem care iti ofera acces la comanda fly, acesta fiind Gamster Launcher pe care il poti descarca de aici: -CLICK-

Status
    Not open for further replies.