• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock / Globala

Status
    Not open for further replies.

DarkHaker.

User
    Player
    * Nick-ul tău:DarkHaker

* Propunere: sa fie adaugata o comanda pentru verificarea ah-ului cuova de la operator+ adica iteme expirete pentru ca poti baga iteme kit-uri si toate astea acolo.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine nu ar mai fi asa multi jucatori cu iteme kit

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca multi eliti sau jucatori au iteme care nu sunt facute legit in cazul elitilor si a jucatorilor kit-urile se pot ascunde acolo

* Subserver:global / skyblocks

* Alte precizări Multumesc pentru atentia acordata

_Alysa

User
    Player
    :pro:  Sunt de acord, unii ar putea adauga iteme din kit-uri si operatorii+ ar trebui sa aiba permisiunea de ale scote.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Daca stai cu niste iteme in /ah mai mult de 7 zile din cate am inteles se sterg :contra:  . Nu cred ca tine multa lume acolo niste iteme deoarece se sterg dupa.. totusi 

OmxKnock

User
    Player
                                                                          Daca tii un item in /ah mai mult de 7 zile, el se va despauna. 
                                                                                       :contra:

Skynudel.

User
    Player
    :contra:  iti poti da bani sa ii cumperi itemul.. dupa cumparare , ii scoti banii 

Fireon

User
    Player
    Dupa parerea mea ar fii o idee buna :pro:

DoopSnogg

User
    Player
    Da, daca tii un item in /ah la iteme expirate/anulate se sterge, dar cei ce pot abuza astfel de /ah pot sa scoata itemele o data la 6 zile si sa le puna iar. Daca Operatorii suspecteaza jucatorul sau daca jucatorul a fost "pârât", acestia pot sa revendice itemul.

:pro:

Last edited by a moderator:

Taximetrist3

User
    Player
    Daca itemele stau mai mult de 7 zile in /ah se sterg, totusi ei pot sa le scoata si sa le bage iar. O sa fiu de acord :pro:

aLexeiC

VIP
    VIP
    Dupa cum stiu eu itemele de le /ah se sterg automat sau dispar dupa 5 zile, nu cred ca ar mai trebuie de adaugat ceva. 

HappyDUDE

User
    Player
    :pro: Va ajuta Operatorii prin a vedea mai usor cine a bagat kituri pe /ah sau iteme din gm 1

DarkHaker.

User
    Player
    Dupa cum stiu eu itemele de le /ah se sterg automat sau dispar dupa 5 zile, nu cred ca ar mai trebuie de adaugat ceva. 

Da este adevarat ca se sterg dar poate intra x care are iteme kit bagate pe ah la expriate cand nu e staff on sau cand stafful nu este atent la el si in 5m le scoate si le baga iara

Last edited by a moderator:

iGamer_

User
    Player
    Ar fi util, daca cei care iau iteme din kituri donator si le pun pe /ah vor putea fi prinsi mai usor.

Dar.., s-ar putea ca unii operatori sa abuzezi si sa fure iteme.

Totusi, eu votez pozitiv: :pro:

Status
    Not open for further replies.