• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock Renegade

Status
    Not open for further replies.

DoopSnogg

User
    Player
     * Nick-ul tău: DoopSnogg

* Propunere: Propun ca sectiunea SkyBlock Renegade sa fie de 1.13.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sectiunea ar fi mult mai jucata, dupa cum am observat dupa update-ul pe Survival Explorer.  Ar exista SkyBlock: 1.8  -   1.12  -   1.13.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : SkyBlock Renegade este de 1.12, la fel ca Spring, cu cateva comenzi in plus, precum acces la World Edit si /ism, unde iti poti face upgrade-uri la insula. Pot spune ca World Edit-ul nu este prea folosit, iar /ism nu este destul pentru a face o sectiune unica si interesanta. Daca SkyBlock Renegade ar fi pe 1.13, ar avea o crestere considerabila de jucatori interesati de acest update.

* Subserver: SkyBlock Renegade

* Alte precizări:  Nu a trecut prea mult timp de la ultimul wipe pe Renegade, insa oricum nu exista destuli jucatori care ar fi deranjati de un alt wipe, mai ales daca vine la pachet cu un update.

Derionz2006

User
    Player
    Dupa parerea mea este o propunere foarte buna. Cu siguranta ar atrage mai multi playeri si ar fi multe ferme si blockuri noi.

oof_panda

User
    Player
    Consider că părerea ta este una destul de bună, fiecare sectiune de SkyBlock trebuie să aibă ceva special si la Renegade ar fii destul de fain să se adauge

:pro:

FREYA

User
    Player
    :pro:  Propunerea ta este buna si cred ca ar avea un impact pozitiv asupra Skyblock 🙂

AlexHNS

User
    Player
    :pro:

in 1.13 ai mai multe modalitati de design datorita block-urilor si etc.

Goibas

User
    Player
    :pro: , in opinia mea , este o propunere foarte buna si avantajoasa pentru aceasta sectiune + ca probabil o sa fie mai atractiva pentru jucatorii , ar fii foarte interesant sa fie 3 sectiuni de skyblock cu versiuni differite de joc .

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Ne gandim deja la noutati pentru sectiune de skyblock. O sa vedem daca sa fie doar 1.13. Momentan  :tc:

Status
    Not open for further replies.