• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere [SKYBLOCK SPRING 1.12]

Status
    Not open for further replies.

AimboT

User
    Player
    * Nick-ul tău :AimboT

* Propunere: Sa se adauge autosell pe chunkhopper , o ferma de cactus de 256 face destul de bine cactus , eu am 4 hoppere pe ferma -2 chunk , 2 normale , tinand cont ca este limita de 16 , macar sa fie adaugat autosell , fara acea mica chestie cum este si pe 1.8 de poti pune filtre si alte chestii , strict autosell .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  Ne-ar usura mult mai mult pe 1.12 si am putea folosi si noi alte hoppere in alt mod ... Cu o singura ferma nu te poti ridica pe un server . daca sunt 16 , macar sa fie ca pe 1.8 cu autosell , sa nu stam toata ziua langa ferma cu /shop sell...

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi foarte ,d ar foarte utila pe 1.12 . Este ok cu 16 hoppere , dar sa le putem folosi la maxim pe cele 16...

* Subserver: Skyblock 1.12

* Alte precizări:  Sper doar sa fie acceptata , este oribil ca atunci cand intri pe server sa nu faci nimic , decat sa stai langa ferme sa aduni din chesturi . Multumesc anticipat!

BugStarHyp3

User
    Player
    +1 16 hoppere in conditia in care trebuie sa folosesti 4 la o ferma e groaznic. macar sa bagati auto sell sau sa mariti limita la 100 hoppere 🙂

PunchIt

User
    Player
    +1, dar sa putem alege ce iteme sa vanda si ce iteme nu. Poate arunci un stack de block uri de dmd sa le ia un teammate si le vinde hopperul automat.

AZZTECK

User
    Player
    :contra:

Daca s-ar fi bagat la wipe-ul asta, nu m-ar fi deranjat, chiar ar fi fost un +, dar acum, personal mi-am facut ferma fara, deci 🙂 pentru wipe-ul viitor sunt pro.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut,

Pe sezonul curent nu vom adauga asta.

T/C

Status
    Not open for further replies.