• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock Spring (update/revamp)

Status
    Not open for further replies.

Lukasek

That's what she said
    Player
    Inainte de a incepe , vreau sa mentionez ca aceasta propunere este facuta deoarece skyblock spring devine ''sec''(poate fi confirmat si de alti jucatori) , adica totul incepe sa fie repetitiv si nu mai ai ce face  .

Ideile sunt urmatoarele :

Sa se modifice shopul : Aici ma refer ca preturile sa fie modificate , de exemplu pretul cactusului ar putea fi redus , deoarece toate persoanele care au inceput sa se obisnuiasca cu sectiunea incep sa faca ferme de cactus pentru a face sume considerabile de bani doar daca stau afk . In schimb s-ar putea mari pretul altor iteme sau ar putea sa se adauge noi iteme :

Spawn eggs / Spawners : In comparatie cu skyblock air , aici nu avem posibilitatea sa cumparam / modificam spawnere in nici un fel ( doar cu ajutorul unui manager ) , deci , nu ar strica adaugarea acestora . Acestea pot avea un pret cuprins intre 100k - 2kk in functie de ou/spawner si ar ''da frau imaginatiei'' permitand oricui sa faca noi ferme bazate pe spawnere( enderman , xp , wither skeleton , slime , blaze rod etc ) si ar putea mari numarul itemelor din shop

Beetroot/Chorus fruit : Aceste iteme ( gen farm ) nu exista in shop inca , acestea ar putea fi adaugate si ar mari gama de ferme care ar putea fi construite , tinand playerul in priza

Sa se adauge comanda /baltop: Aceasta comanda permite playerului sa afle topul celor cu cea mai mare suma de bani din joc , dar aceasta este permisa staffului cu grad de admin ( sau mai inalt) .   Aceasta comanda , daca ar fi permisa playerilor ar induce o stare de competenta si ar face playerul sa munceasca iar comanda nu este abuziva sau nu provoaca lag , in comparatie cu /afk , care ar putea fi spamata neincetat de playeri chiar si cu mute daca ar fi permisa

Sa se redecoreze/modifice warp enchant:Warp enchant... este locul unde  toti playerii isi fac enchantul pe armuri , arme , carti sau unelte . Acesta a devenit demodat(vechi) iar anvilurile incep sa se distruga. Acesta ar merita o redecorare si o repozitionare in asa fel sa fie placut la vedere... nu ar strica o redecorare nimanu.. nu ?

Intervalul in care itemele dropate se sterg sa fie marit:Intr-un interval de timp itemele de pe jos se sterg (firesc , dar intr-un interval scurt) . Acest timp poate fi marit , nu mult , ca sa se provoace lag , atat cat sa fie bine pentru toata lumea .

Sa se repare bugul cu cartea ''SpecialShop'':Aceasta carte este plasata la intrarea pe server in ultimul slot (al 9-lea slot) , aceasta poate fi aruncata oricand , folosita , sau pusa oriunde , dar daca iesi si intri din nou aceasta va reaparea , iar orice item care se afla acolo va disparea.Acest bug ar trebui rezolvat sau cartea ar trebui scoasa si sa se foloseasca npc-ul de la spawn .

(foarte tare)
    Sa se adauge CrazyEnchant: CrazyEnchant adauga enchanturi personalizate care pot face game-playul foarte tare , aceste enchanturi nu sunt op , dar nici slabe si sunt foarte distractive .

Aceasta cerere a fost facuta pentru a atrage atentia necesitatilor acestei sectiuni (opinia mea ) si va fi impartita pentru a nu ''baga pe gat '' prea multa informatie . Stiu ca unele cereri sunt/vor fi mari , sau mici , dar aceasta cerere nu este facuta azi si sa se aplice maine

Rog multa seriozitate iar cei care voteaza cu Pro sau Contra sa isi motiveze alegerile , Multumesc anticipat ! !

404NotFound

Die, then blink :D
    Player
    Întradevăr, începe să devină repetitiv, iar odată ce ai atins un anumit nivel începi să-ți pierzi interesul, iar ideea cu Crazy Enchants mi se pare genială.

:pro:

™Maniak™

Satana
    Player
    Sunt de acord cu tot ce e scris mai sus.

Chiar pare o idee buna sa se faca un update la skyblock.

Mithra

User
    Player

E nevoie de o schimbare, lumea de plictiseală a început să facă trapuri, și nu-i ok.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player

1.Sa se modifice shopul:

Ar putea fi facut ca si pe skyblock air, dar se mai pot pune si alte iteme. Doar este 1.11, veriune care are mai multe iteme. De exemplu, totemul ala care te face invincibil.

2.Spawner eggs/Spawners:
    :contra:

Spawnerele ar provoca mult lag, desi chiar este ceva lag. IN schimb spawner eggs sunt deja in cartea SpecialShop.

3.Beetrot/Chorus fruits:

Nu prea am ce sa argumentez.

4.Sa se adauge comanda /baltop:

Nu cred ca este chiar asa de utila la jucatori.

5.Sa se redecoreze warp enchant:

Ari fi ok, nu prea am ce sa argumentez.

6.Intervalul in care itemele dropate sa fie marit:
    :contra:

Cred ca este bine cum este acum. Multi arunca itemele inutile pe jos, deci...

7.Sa se repare bugul cu cartea SpecialShop:

Nu stiu la ce te referi, prin urmare eu ma abtin.

8.Sa se adauge CrazyEnchant:

Cred ca ar fi un plugin super tare, datorita enchanturilor. Nu sti la ce sa te astepti.

Last edited by a moderator:

Lukasek

That's what she said
    Player
    Pe skyblock spring , din cate stiam , nu exista deloc egg spawners , mai ales la SpecialShop iar in privinta lagului provocat de spawnere s-ar putea stabili un pret mai mare la acestea sau o anumita limita per tip spawner

Iar in legatura cu ./baltop , pentru ce a fost creata daca nu pentru a fi folosita ?

Last edited by a moderator:

xQuitPwg

User
    Player
    As putea propune si eu sa se adauge in shop Nether Brick, Nether Rack deoarece cel disponibil in nether pentru mine unul nu-I de ajuns avand in plan sa fac toata zona cu nether brick/quartz.

AyyLmaoo

KXGNK MFKuh
    Player
    Sunt de acord cu tot ce e scris mai sus.

Mi se pare interesant, de ce nu. Mai ales ideea cu enchanturile.

Status
    Not open for further replies.