• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock Spring

Status
    Not open for further replies.

ff270

User
    Player
    Nick-ul meu:ff270

* Propunere:Adaugare jobs.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine si s-ar bucura.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Oameni pot face bani mai usor

* Subserver:Skyblock Spring

* Alte precizări:Nu am altceva de spus.

Last edited by a moderator:

sasa.hangan47

User
    Player
    Hei , vreau sa-ti spun ca-mi place foarte mult propunerea ta , dar obiectez ''Nu doar pe Sky Block Spring sa fie jobs ar trebui pe toate ''
    Personal cred ca aceasta propunere a mai fost facuta dar

Din partea  mea ai un :pro:

#TitaniuMark

User
    Player
    Este o propunere buna insa, eu as scoate jobul "mine" deoarece din acesta vei obtine bani foarte multi fiind vorba de skyblock

totusi :pro:

kirito990

VIP
    VIP
    Poti face deja foarte usor bani, in cateva zile am facut peste 1mil, nu este nevoie de jobs si ar umple chatul prea mult tiand cont de faptul ca vor aparea gradele, nivelul la insula si ce job ai
    Din moment ce nu este nevoie de ea si ar incurca sau chiar face lag de la mine ai un :contra:

P.S. Daca vrei bani pune mana si mineaza sau fa ceva ferme, este foarte usor 

mihaaiiii

Developer
    Developer
    Sunt :contra: propuneri deoarece pe sectiunile de skyblock joburile nu sunt la fel de eficiente ca si pe survival. Poate ca job-ul miner ar ajuta dar ar creste numarul de jucatori care evita modul corect de minat. 

SanduK

Loyal
    VIP
    Joburile nu sunt asa de efective pe sky block ca pe surival . Cum a zis si Mihai nu te prea pot ajuta unele din ele .

Si la bani nu prea pot crede poti faci mai multi bani din spawnere daca te duci in Nether si le strangi .

Ferme automante etc. 

:contra:

Limo338 🌺

User
    Player
    Joburile pe skyblock nu sunt eficiente ca pe survival, cum a spus Mihai si SanduK. Banii ii poti face usor din ferme de cactus / spawnere. :contra:

Thywen

User
    Player
    Nu conteaza ca nu ar fii eficiente, sa mai ai si tu ce sa faci pe skyblock, foarte interesanta propunerea.

:pro:

Chalk20

VIP
    VIP
    Îmi place ideea, plus că dacă ai primi bani pe o ferma de lemn , piatra sau minereuri ar fi o metodă bună de a face bani.

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.