• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere [Skyblock Spring]

Status
    Not open for further replies.

Shrylin

User
    Player
    * Nick-ul tău: Shrylin

* Propunere: 1.Adaugarea unor iteme enchantate pentru a economisi spatiu (ex. 9 stack-uri de cobblestone sa faca 1 block de cobblestone enchantat)2.adaugarea unei optiuni de a cumpara mai mult de 64 bucati in shop,sistem de bid la auction house (ex. pun o sabie cu 10.000 iar cineva care pune 15.000 poate lua outbid de la cineva care pune 15.500)3.adaugarea itemului “elythra” in shop deoarece cei ce nu au fly permanent pot folosi elythra daca au materialele necesare pentru artificii.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Propunerea mea ar influenta comunitatea in bine,ar putea atrage mai multi jucatori.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Aceasta propunere ar fi utila sectiunii pentru a ajuta la economia serverului si in acelasi timp jucatorii.

* Subserver: SkyBlock Spring

* Alte precizări: La comentariile cu pro/contra as dori si o explicatie din partea celorlalti membrii.Multumesc

Limo338 🌺

User
    Player
    Buna Shrylin!

Am stat ceva sa ma gandesc la propunerile tale, si am ajuns la urmatoarele precizari:

Prima propunere este una buna, dar totusi nu inteleg de ce este nevoie de aceasta, pentru ca poti pune acele iteme care sunt "in plus" intr-un cufar ca sa eliberezi spatiu. Deci, la prima propunere de la mine ai :contra: . La a doua propunere, aceasta optiune a fost bagata, dar din cate tin minte a fost scoasă din cauza unui bug, dar ar fi foarte util sa se bage din nou cand se va rezolva acel bug. Asa ca iti voi da :pro: la aceasta propunere. A treia propunere nu cred ca este una buna, deoarece playerii pot avea fly votand sau jucand cu Gamster Launcher, ceea ce dureaza mai putin de 5 minute sa votezi sau sa instalezi launcherul. Asa ca la aceasta propunere ai :contra: . 

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra:  Deci sa incep cu prima propunere  sa se stakeze mai multe stackuri intr un block nu prea cred ca ar aduce ceva serverului . Si poate sa apara multe problema ca unul a pus 1 block de dmd si a pierdut alea 60 sau etc. 

2) Nu cred ca ar trebuii sa apara cine da mai mult pentru un item îl ea . E oke cum este acuma îl pui pe Ah cine la cumparat ala la luat . 

3)Elitra ar fi foarte op pe sky block deci nu are ce cauta la shop .  O poti cumpara de la alti cu pretul lor .

Shrylin

User
    Player
    Rog sa comenteze la aceasta postare doar jucatorii de pe skyblock si știu cum sta economia pe sectiune.Mulțumesc.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.