• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere]Skyblock Spring

Status
    Not open for further replies.

DangerWolf

User
    Player
    * Nick-ul tău: DangerW0lf

* Propunere: Pe scurt propun sa se adauge optiunea de a cumpara mai multe stack-uri de iteme de pe /shop, acest plugin continand aceasta optiune doar ca lipseste pe sectiunea asta dintr-un motiv sau altul. Am vazut foarte multe frustrari in legatura cu aceasta probleme si nu este foarte placuta, cand ai neaparata nevoie sa cumperi mai multe stack-uri si sa nu pierzi timp aiurea iar server-ul are si lag si poti sa iei sticla de la locul sau initial si sa o plasezi unde vrei, de multe ori chiar mai asteptand cateva secunde din cauza lagului care este pe sectiune in permanenta.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar elimina multe frustrari, am vazut foarte multi jucatori sa se planga de acest feature care lipseste, staff-ul neavand ce sa faca desigur.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca creeaza foarte multe frustrari faptul ca poti cumpara doar un stack o data pe shop, mai ales ca functioneaza foarte greu din cauza lag-ului, neputand sa cumperi foarte rapid.

* Subserver: Skyblock Spring

* Alte precizări:  Daca se poate incercati sa rezolvati si cu lagul, suntem o sectiune cam neglijata, jucam foarte multi jucatori aici si server-ul pe care este skyblock spring-ul nu duce fata.

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca e o idee buna pentru ca asa nu mai pierzi timp aiurea cumparand pe rand stank-uri, asa cum ai zis si tu. Poate candva trebuie sa pleci urgent undeva insa ai cateva minute libere sa intrii si sa cumperi cate ceva, si atunci cand te apuci vezi ca dureaza o tona iesi, vazand ca nu are rost. Acest lucru nu este foarte bun pentru sectiune.

Ideea ta merita o sansa, votul meu este :pro:

Darius118200

User
    Player
    :pro: Sunt de acord cu DangerWolf, un astfel de plugin nu poate sa aduca decat beneficii sectiunii si sa imbunatateasca experienta de joc!

xyzz

User
    Player
    :pro:
    Este o idee super si ar trebui sa fie adaugata pe toate sectiunile de skyblock/survival/factions/acid island.

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

este o idee buna pe Survival Classic exista aceasa optiune cand scrii /shop sa ai optiunea de a cumpara mai multe stackuri de cobble  spre exemplu

de la mine ai un :pro:

_ImEdward

User
    Player
    Salut!
    Din perspectiva mea, este o propunere destul de buna. Avand in vedere ca plugin-ul exista deja, ar putea fi implementat si pe aceasta sectiune. De asemnea, ar ajuta foarte mult, deoarece nu vei mai pierde timpul cumparand fiecare stack pe rand.
    Prin urmare, votul meu este :pro: .

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

O propunere foarte buna, acesta este o problema si pe Survival Classic, din cauza lagg-ului se intampla ca shop-ul sa se buguiasca si sa dureaza foarte mult sa cumperi cate x64 stacks de iteme. Sunt de parere ca ar trebui sa poti adauga cate x64 din acel item pana la numarul de stack-uri pe care-l cauti.

:pro:

Alexic

User
    Player
    Salutare, 
    Am mai raspuns la astfel de propuneri, pe viitor va rog sa va informati inainte de a face o propunere pentru a nu repeta un subiect de 10 ori. 
    t/c
    *edit*
    Raspunsul este nu, deoarece exista probleme tehnice.*

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.