• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    As avea si eu niste propuneri:

1) Tinand cont ca imi petrec foarte mult timp pe SkyBlock am observat ca /warp shop4 nu este terminat (sunt doar 2 iteme: blocul de emerald si de redstone). Ar fi o idee buna daca s-ar termina acel warp si (asta nu este obligatoriu) sa mai creati warpuri de acest fel (shop5, shop6). O alta chestie pe care am observat-o este ca animalele nu se prea spawneaza pe insule (cel putin asa am vazut eu), fiind greu, pentru unele persoane sa aiba mancare. Deci as vrea ca in shop-ul 4 sa gasim oua de porc, oaie, gaina etc. .

2) Dupa parerea mea pluginul AuctionHouse nu este chiar asa de interesant. Aici as vrea sa se adauge un plugin (/auc start) cu care chiar se liciteaza.

3) Nu ar fi super ca la generator sa apara si minereuri de diamant?

Sper ca imi veti lua in seama aceste propuneri. Numarul 3 nu este chiar asa de important, as dori sa va axati pe primele propuneri mai ales pe prima. Multumes si sper sa primesc pro!!

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Te rog sa propui o lista de iteme pentru shop4.

Voi adauga la shop oua pentru animale.

Vom lasa momentan AuctionHouse, cu timpul poate o sa adaugam Auctions.

Sunt diamante, dar sansele sunt foarte mici.

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    La shop4 puteti adauga restul de oua de animale ( gaina, porci, oi, cal, ocelot etc.), daca le adaugati pe acestea sunt multumit. Insa alte iteme pentru shop4 ar putea fii balze rod-uri, morcovi, mere, cartofi, etc, probabil ca unele iteme deja exista.. . Scuze ca am facut o lista scurta, dar m-ai luat cam din scurt, adica nu credeam ca ma vei pune sa fac o lista de iteme. Daca vrei ma pot uita mai in detaliu la shop1-shop3 sa vad ce lipseste si iti voi scrie in alt comentariu.

Last edited by a moderator:

Costy

Player
    Ok, astept o lista buna

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Salut! M-am gandit la niste iteme: mar, caroti cruzi, morcovi, boabe de cacao, sac cu cerneala, negi din nether, lana. Cam acestea sunt itemele de care avem nevoie. Mai aveam unele de spus, dar se fac rost de ele usor. Acum, cum credeti voi, poate puteti sa adaugati voi alte iteme care ne sunt folositoare. Multumesc ca ati adaugat la shop spawnere de oi si porci!!

Costy

Player
    S-au adaugat.

Inchis

Status
    Not open for further replies.