• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere skyblock

Status
    Not open for further replies.

talostudor7

User
    Player
    Nick-ul tău:_Ninja

* Propunere: Sa fie o comanda sa putem dezactiva droparty,mi se pare o *Cenzurat*ie sa primesc de fiecare data o keye,imi umple un loc in inventar,trebuie sa le arunc tot timpul.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :pai sunt multi pe care nu ii ajuta acele key.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :-

* Subserver:-

* Alte precizări:Multi au nevoie de ele,dar eu si uni chiar nu avem.

SanduK

Loyal
    VIP
    E chiar buna idee ma.bat si pe mine la cap keyle :pro:

MultiPlex

User
    Player
    Nu cred ca propunerea ta este una foarte buna doarece chiar daca Key-urile te mai enerveaza este iti vor fi de folos.

Vote-ul meu : :contra:

qPandaa_

User
    Player
    Eu consider ca sunt de folos , nu doar pentru playerii noi , ci si pentru cei care au mai jucat. 

:contra:

Haxy

User
    Player
    Nu cred ca un loc in inventar ocupat de cateva key-uri te deranjeaza..

+ ca poti apasa tasta Q si gata...

:contra:  

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra:  sunt de folos pentru playeri noi

talostudor7

User
    Player
    Pai eu am zis sa fie o comanda pentru dezactivat ,pentru ca eu joc si 5-6 ore pe zi e enervant sa arunc tot timpul,sa fie o comanda sa putem activa si dezactiva,asa ca cine vrea chesi le actvieaza cine nu le dezactiveaza cheile,SAU MACAR SA NU SE POATA DROPA ,CA TOTI DROPEAZA LA SPAWNERE SI E ENERVANT CA NU LE POT LUA.

iN00dles_

User
    Player
    Salut,eu consider propunerea ta ca fiind una buna,ce ar ajuta server-ul.Comanda aceasta ar trebui sa o poti folosi dupa ce faci nivel 500 la insula,deoarece pana in nivelul 500 se considera ca nu ai facut multe pe insula,eu consider nivelul 500 la insula ca fiind unul care reprezinta insula ta ca fiind destul de mare si nu mai ai nevoie de aceste mici bonusuri pentru ca la DropParty nu sunt recompensele asa de mari.Votul meu este:

:pro:  
    P.S.Dupa parerea mea,comanda ar trebui sa fie urmatoarea: /dropparty lock pentru a nu mai primi chei DropParty,iar /dropparty unlock pentru a primi chei DropParty.Si pentru cei ce reincep o insula sa fie doar /dropparty unlock,si,dupa cum am spus mai sus,sa aibe permisiunea la /dropparty lock de la cel putin nivel 500 la insula.

Status
    Not open for further replies.