• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

Skotty

User
    Player
    Nick-ul tău:Skotty

* Propunere: Stackare mobilor ( de exemplu sa se stackeze 200x mobi intr-o singura entitate ) ( valabil ptr blaze; skeletoni pentru ca sunt spawnere multe care fac lagg ).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar reduce lag-ul fps-urilor al playerilor si asta ar ajuta la un gameplay mai placut.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece este mult lagg la unele is warp cu spawnere.

* Subserver:Skyblock AIR.

* Alte precizări:  Multumesc pentru citirea propunerii mele.

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  imi place foarte tare .Chiar am vrut sa dau si eu ideea asta . Imi lare bine ca ai facut aceasta propunere .

xValix10

User
    Player
    este o idee buna :pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :pro:  Imi place idea ta

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta o consider una buna,deoarece,dupa cum ai zis si tu in propunerea ta,ar redue lag-ul si server-ul ar avea un plus la acest capitol.Acest lucru consider ca ar trebui sa coste ceva banuti,deoarece ma gandesc ca ai ceva bani din moment ce detii un numar mare de spawnere.Propun sa coste undeva la 10k per spawner.Votul meu este:

:pro:  

xWuRsSt

User
    Player
    Nick-ul tău:Skotty

* Propunere: Stackare mobilor ( de exemplu sa se stackeze 200x mobi intr-o singura entitate ) ( valabil ptr blaze; skeletoni pentru ca sunt spawnere multe care fac lagg ).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar reduce lag-ul fps-urilor al playerilor si asta ar ajuta la un gameplay mai placut.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece este mult lagg la unele is warp cu spawnere.

* Subserver:Skyblock AIR.

* Alte precizări:  Multumesc pentru citirea propunerii mele.
    Cea mai bună idee!!

Haxy

User
    Player
    Imi place ideea ta!

Precum ziceai si tu mai sus.. Ar reduce lag-ul cu putin din pacate, dar tot l-ar reduce.

Mi-ar place sa vad aceasta idee in aplicare.

:pro:

Hex

Got m’s in the bank like yes, indeed
    VIP
    Stackarea mobilor produce mai mult lag. Inchis.

Status
    Not open for further replies.