• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

PaulMEOW

User
    Player
    * Nick-ul tău: PaulMEOW

* Propunere:  Propun ca atunci cand esti in PVP sa nu mai poti da /tpahere.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Multi jucatori care intra pentru prima data pe SkyBlock nu stiu de /tpahere, o confunda cu /tpa, ei accept si vor primi kill in PVP, sau vor da quit, atunci cand m-am apucat si eu am patit asta si m-am simtit *Cenzurat* pentru acele iteme pierdute.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu mi se pare corect sa iti strangi iteme op si sa-ti dea un nesimtit /tpahere in PVP, dupa sa-ti pierzi toate itemele.

* Subserver: SkyBlock Spring

* Alte precizări:  Am gradul de VIP in joc, multi care isi pierd itemele in PVP dintr-o *Cenzurat*ie imi dau mie mesaj sau altora care au o culoare in TAB, intr-un fel imi pare rau pentru ei. Daca doresti sa joci PVP,  sa dai /warp pvp, nu sa-ti dea un copil /tpahere si sa-ti ia itemele. Aceasta este parerea mea.

iN00dles_

User
    Player
    Salut,daca aceasta idee ar fi pusa in practica,mentiunea : Capcanele și/sau /tpa+kill sunt permise. Dacă acceptați cererea de teleportare la alt jucător O VEȚI FACE PE PROPRIA RĂSPUNDERE. nu ar mai avea niciun rost.Aceasta mentiune este de-a dreptul excelenta deoarece obliga jucatorii sa aibe o responsabilitate in plus pe langa a se distra si a nu abuza de chat.Si daca-ti pare rau de ei,nu tu raspunzi de itemele acestora,trebuie sa te gandesti si la tine.Daca ar sta sa se gandeasca putin mai mult,si-ar da seama ca,daca au timp sa accepte o cerere 'tpa',automat,va veni si cu ceva riscuri.Deci,votul meu este:

:contra:  

5ymemory

User
    Player
    Trapul este permis.  Fara ./tpahere la warp pvp nu ar mai fi asa funny...

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Trebuie sa citesti tot cand scrie " X vrea sa te teleportezi la ei " Nu e asa greu sa citesti . Din pacate de la mine ai un :contra:  

Merlin

User
    Player
    PaulMEOW cand cineva iti da tpahere la pvp,nu stiu daca ai observat,cateva secunde nu poate da in tine,in acele secunde,ai posibilitatea de a da /is.Si oricum,daca nu iti da tpahere,iti da altundeva,daca ai fly-ul activat,nu stiu cum ai putea muri,iar daca iti face trap in lava,hmm....

SanduK

Loyal
    VIP
    Accepti tpa pe raspunderea ta staful nu se ocupa cu itemele pierdute 

Liviu1010

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Este inutil, /tpaccept-ul îl faci pe răspunderea ta, asta scrie și în regulament. 

De la mine ai

Status
    Not open for further replies.