• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock

Status
    Not open for further replies.

Pelo07282159

User
    Player
    * Nick-ul tău: Pelo0728215909 

* Propunere:Să fie Staff-ul in spawn. De ce ? Deoarece multi jucători nu stiu de /warp staff si le-ar fi mai usor sa vada staff-ul din spawn. + sa se adauge un plugin care la staff sa se vada (ON) Dacă e pe secțiune. Ar fi mai usor sa iti dai seama daca e un admin online.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  Ar informa Jucătorii cine este in staff si cine este on.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Păi dacă suntem pe /v iar cineva ar avea nevoie de un admin. Ar putea vedea în spawn dacă e cineva on.

* Subserver:  Toată sectiunea skyblock.

* Alte precizări:  Ar putea fi facut ca la Murder Mystery de exemplu. Acolo arata superb si poate vedea si jucătorii cine este in staff.

CyloerEN

User
    Player
    O propunere foarte ajutătoare, ar fi bine să se adauge și pe alte secțiuni nu doar pe SkyBlock.
    :pro:

qPandaa_

User
    Player
    Nu cred ca exista vreun player care sa nu stie de comanda /warp, unde acolo se afla si /warp staff-ul.

Cat despre plugin-ul respectiv, exista “Tab”, iar daca tu te referi la staff-ul care sta pe vanish, playerii pot intreba singuri daca este staff on sau nu pe chat-ul global si acesta va raspunde cu siguranta. (Doar daca nu sunt atenti la chat, asta dovedind ca nu sunt prea buni in ceea ce fac) 

:contra:

BOBOBO_

User
    Player
    :contra: daca s-ar adauga aia cu on  hackerii ar vedea daca e un mod+ on si probabil si-ar dezactiva hack-ul

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Datoria ta ca staff este sa le oferi jucatorilor suport! Daca acestia te intreaba cum vede staff-ul de pe sectiune, le poti spune simplu si usor! /warp staff! 

Play4Fun3

User
    Player
    Propunerea cu staff-ul la spawn îmi place dar propunerea ca să vedem când un staff e on sau nu este rea pentru că hackerii au vede că sunt on și ar dezactiva hackul!

ItsKRONX11

User
    Player
    Nu are rost cand staff-ul e pe vanish doar nu vrei sa il vezi ON si de parca nu te poti uita in tab si cine nu stie /warp staff

Last edited by a moderator:

aLexeiC

VIP
    VIP
    O propunere foarte ajutătoare, ar fi bine să se adauge și pe alte secțiuni nu doar pe SkyBlock. Deoarece este si pe  Creative si este foarte bine.

Votul meu : :pro:

_Ayana

User
    Player
    Nu prea îi văd rostul, jucătorii știu de anumite comenzi care le arată ce staff este online sau cine este în staff. Cum a spus și qPandaa_, știu și ei de Tab sau de /warp staff, iar dacă nu știu întreabă.

iGamer_

User
    Player
    :contra: Cum spune si Bobo mai sus, ar vedea hackerii ca este staff online si si-ar scoate hack-ul.

Si se poate ajunge foarte usor, /warp staff.

Daca esti intrebat "Cine este staff pe sectiune?" tu le poti zice sa scrie /warp staff.

O zi buna!

Status
    Not open for further replies.