• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

TheMcCristal

User
    Player
    Nick-ul tău:TheMcCristall

* Propunere: Eu propun ,ca pe skyblock air,sa se adauge mobila care sa se cumpere,dar sa nu facă serverul in lag.A doua propunere este  sa se facă niste așa-zise grade,in funcție de avansarea level-ului la insula.De ex:redstone,coal,iron,Diamond,Emerald.A treia propunere consta in facerea unor sarcini pentru a primi bani:Ex:Strange 64 de lemn oak pentru sa zicem 2500$ .Acestea sunt propunerile mele,multumesc pentru timpul acordat.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Cred ca ar intra mai mulți playeri,și cred ca ar arată mai bine.Depinde și de rezisteanta serverului la lag.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru aceasta comunitate,propunerea mea ar fi utila încât pentru design,cât și pentru veselie 
    1f642.png

* Subserver:SkyblockAir

* Alte precizări:  Serverul e super!

DoopSnogg

User
    Player
    1. Mobila pare inutila pe o sectiune ca SkyBlock-ul. :contra:

2. Pare o propunere buna, era bine sa detaliezi.

*Daca ai propus ca din moment ce avansezi in level sa primesti diferite grade, care vin odata cu niste avantaje,  :contra: . Pentru ca ar deveni din ce in ce mai usor sa faci levelul, si nu vad de ce ar exista grade, cand levelul reprezinta exact ce insula ai.

* Daca ai propus ca langa nivelul insulei sa fie incluse si date (sau sa existe o comanda ce face asta) despre ce blocuri ai folosit mai mult pentru a mari nivelul insulei, (redstone, emerald, prismerine, etc.) , :pro: . 

3. Exista deja aceste sarcini, pe care daca le indeplinesti primesti bani sau iteme, le gasesti la /c . 😕

_Alysa

User
    Player
    1. Nu văd de ce ai avea nevoie de mobilă pe skyblock? Pe creative ar fii destul de frumos să se adauge. Contra.

2. Există deja un nivel al insulei tale, nu văd necesitatea unui ,,grad special''. Contra.

3. Există deja sarcini, le găseşti în /c. Contra.

Status
    Not open for further replies.