• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

lucian1264

User
    Player
    * Nick-ul tău: Lucian1264

* Propunere:  Adaugarea unei subsectiune numita skyblock in care sa nu iti de-a la generator doar cobble (s-ar putea numi skyblock classic)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar putea venii multi playeri pentru ca acest tip de skyblock nu l-am mai vazut de la 1.8 am cautat servere de genu si nu am gasit.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utila pentru playerii care vor sa incerce si un skyblock putin mai greu fata de cel existent

* Subserver: SkyBlock

* Alte precizări:  Poate nu e o propunere asa buna dar mi-e asa mi se pare (in caz ca s-ar pune in plan aceasta propunere am idei pentru market si challenge-uri lucian1264#8550)

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu merita sa se faca un skyblock doar pentru acest lucru. :contra:  

_Tommy

User
    Player
    Buna .Generatorul de pe skyblock nu iti da doar cobble si iti da si  dmd si iron etc.Chear nu inteleg dc s-ar face o sectiune noua pt asa cv

:contra:

O zis faina

Estarossa

User
    Player
    Nu vad rostul acestei propuneri. :contra:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    De ce sa se mai adauge o sectiune de tip SKY BLOCK.

Doar pentru ca tu vrei sa fie adaugat doar generator care produce doar cobblestone.

anamariaaa

User
    Player
    Nu cred ca este o idee buna.Daca o sa fie generator doar pt cobblestone cum o sa mai obtii dmd ul iron ul si ce iti mai da?Generatoarele sunt facute cu un scop.

#TitaniuMark

User
    Player
    Nu cred ca s-ar juca cineva un sky-block care, la generator, iti da DOAR cobble 

Cred ca ar fi mult mai bine sa fie generator cu nivel.

Ce inseamna asta? pai...  din prima la generator ai cobble si coal. pe astea le poti vinde ca sa faci bani pentru a face upgrade la generator, la nivelul 2 al generatorului ai Iron si Gold, iarasi, pe acestea le vinzi pentru bani ( ceva gen prison doar ca, in loc sa avansezi in mine, avansezi in nivelul generatorului ) si tot asa...  asta ar fi un skyblockputin mai greu dar si mai competitiv 

totusi, votul meu este :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.