• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

Abloh_xd

User
    Player
    * Nick-ul tău: Abloh_xd
     * Propunere:   Sa se adauge /duel.
     * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi un plus al serverului , asa lumea ar putea face si pvp mult mai usor pe sectiune , ar creste numarul jucatorilor , mai ales fiind ceva nou.
     * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce mai multi jucatori
     * Subserver: SkyBlock Air
     * Alte precizări:  -

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: foarte multe sectiuni au această comanda si nu ar strica sa se adauge si pe skyblock. Ideea ta este una bună.

DrMuscleBIG

User
    Player
    #CONTRA

Nu vad rostul.

Rog un moderator sa dea T/C

#gamster.org

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Este o idee buna, deoarece sunt playerii care doresc sa faca duele, si trebuie sa mearga pe o alta sectiune pentru a face. :pro:  

PandaKing.

User
    Player
    Mi-ar place sa ma duelez cu playerii deoarece ei la /warp pvp poate vor sa facă 1v1 cu cineva anume :pro:

Qua7ro

User
    Player
    Decât sa ma duc la /warp pvp mai bine fac un duel și poate și pe banii :)

:pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sunt multi jucatori care fac pvp deci sunt de acord plus ca s-ar evita /tpa+kill-ul. :pro:

Mikakaela

User
    Player
    In ultimul timp am vazut foarte multi jucatori la pvp, consider ca ar fii o idee buna /duel, jucatorii nu vor mai fii nevoiti sa parasesca sectiunea pentru a se putea juca si se va evita tpa+kill-ul, ceea ce este o problema destul de mare in momentul de fata.

RebelGirl

User
    Player
    Consider ca este o idee foarte buna si daca chiar ar fi implementata, cred ca ar mai reduce din tensiudea de la PvP. Nu ar mai fi atatea conflicte si intr-adevar, ar aduce mai multi playeri sectiunii. :pro:  

Emirhan25

User
    Player
    In ultimul timp am vazut foarte multi jucatori la pvp, consider ca ar fii o idee buna /duel, jucatorii nu vor mai fii nevoiti sa parasesca sectiunea pentru a se putea juca si se va evita tpa+kill-ul, ceea ce este o problema destul de mare in momentul de fata.

Asta am vazut si eu de la mine ai un...

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.