• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

CatalinTheWinner

User
    Player
    Revin cu o noua propunere!

Dupa cum stiti mai nou pe SkyPvp daca dai cu un EnderPearl si esti in combat nu te poti teleporta...ei bine am facut o propunere asemanatoare mai de mult , si nu am argumentat destul ca sa intelegeti de ce aceasta chestie este mai nasoala...

1. Sa zicem ca nu e staff deloc pe skypvp pentru ca oricum pe skypvp mai rar staff on... si vine un hacker care da de la 8 blocuri distanta in tine

, nu poti da cu un enderpearl deoarece esti in combat te arunca jos si dupa cum stiti acum este un program cu keep inventory, si iti pierzi iteme te enervezi , injuri si apoi dai disconnect si apoi ori intri cu hack , ori te lasi de server...\

2. E extrem de nasol sa fii incepator si sa iti faci rost de iteme , iar dupa sa vina cineva cu knokback pe sabie , iar tu sa nu ai scapare ... adica nu ai cum sa scapi daca esti pe margine... si mi s-a intamplat si mie de aceea sunt cam nervos putin...

Va rog tineti cont de aceasta propunere ganditi-va din perspectiva unui player ce enervant e... mai ales ca playerii nu fug din lupta cu enderpearlurile... Va rog tineti cont de ce spun..imi pare rau ca nu am prins ocazia sa fac un screen sa vedeti ce injura playerii ca nu pot da cu enderpearlurie...

Multumesc anticipat!

AyyLmaoo

KXGNK MFKuh
    Player
    Propunere buna, avand in vedere ca este si un cooldown la enderpearl-uri. Asa un player in combat mai poate scapa, cum ai spus si tu, un incepator.

:pro:

™Maniak™

Satana
    Player
    :pro:

VioMat

Team Leader
    Player
    :contra: Itemele nu ai cum sa le pierzi deoarece este KeepInventory true mereu

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Dupa cum a spus si Viomat, itemele nu se pierd.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.