• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere skypvp

Status
    Not open for further replies.

Peter

User
    Player
    * Nick-ul tău: Victor69

* Propunere: Vreau sa propun ca pe skypvp sa sa se schimbe toata treaba cu tokenurile adica sa nu-ti mai trebuiasca tokenuri sa iti enchantezi lucrurile pentru ca dureaza super mult sa -ti faci armura si multi playeri pleaca din cauza asta si cu sighnurile sa nu mai fie random sa puneti ceva exact ascunse cum era in inainte si daca tot vreti sa voteze lumea cu tokenurile puteti pune sa poti cumpara mere op sau sa iei lapis ceva de genul si mai puteti face o treaba cu ''clanuri'' si fie mai frumos dar e mai naspa de playerii mai noi .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai bune pentru skypvp

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar putea aduce mai multi playeri , ar face pvp-ul mult mai interesant.

* Subserver: skypvp

* Alte precizări:  Va rog sa incercati sa puneti un vot ceva sa aleaga playerii cum si cel fel ''de mod'' sa joace si a ti avea de castigat pe treaba asta.

Coool_PvP

User
    Player
    Salut Victor

Propunerea ta este interesanta.

Cred ca aceasta schimbare este una in bine.

Si eu ma chinui foarte mult sa strang token-urile sa imi enchantez ceva.

De la mine ai un 
    57xXswf.png

Status
    Not open for further replies.