• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skypvp

Status
    Not open for further replies.

valuxzaa

User
    Player
    * Nick-ul tău: Valutzaa

* Propunere: Reducerea pretului pentru repararea unui singur item. De la 11000 la 1100.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar folosi cineva optiunea. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Momentan aceasta optiune de repair este prea scumpa.Nici macar nu are sens,2 iteme reparate costa mai mult decat alte 36 pe care le poti repara cu [REPAIR ALL]

* Subserver: Skypvp

* Alte precizări:  -

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Sincer sa fiu, nici mie nu imi plac preturile sign-urilor de repair, nici repair hand si nici repair all. As vrea sa se scada pretul la amandoua. Ar fi o idee foarte buna deoarece sign-urile de repair sunt foarte folositoare si din cauza ca sunt asa scumpe, nu le prea foloseste nimeni.

:pro:

zLowFast.

User
    Player
    Sincer sa fiu, nici mie nu imi plac preturile sign-urilor de repair, nici repair hand si nici repair all. As vrea sa se scada pretul la amandoua. Ar fi o idee foarte buna deoarece sign-urile de repair sunt foarte folositoare si din cauza ca sunt asa scumpe, nu le prea foloseste nimeni. :pro:

xGrubby

User
    Player
    :pro:  Ar putea fi scazute preturile, dar nici chiar pana la 1100$.

da4ius2006

User
    Player
    Salut

Mi se pare o idee buna scaderea preturilor pentru ca unii nu isi permit

Votul meu este :pro:

Gandalf762

User
    Player
    Sunt de acord cu scaderea amanduror preturilor deoarece sunt exagerat de mari de aceea votul meu este :pro:

ItsMePros

User
    Player
    :pro: Deoarece pot sa zic ca au preturi destul de ridicate si multa lume nu le mai foloseste.

Status
    Not open for further replies.