• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

xGrubby

User
    Player
     Nick-ul tău: xGrubby

* Propunere:  Propun sa se schimbe mapa, deoarece jucatorii s-au plictisit si deja o cunosc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sectiunea ar creste.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Jucatorii ar sta sa caute sign-urile, acum le stiu aproape pe derost si se plictisesc.

* Subserver: SkyPvP

* Alte precizări:  Nimic

DavidZeW

User
    Player
    Mi se pare o idee buna, ar aduce o creștere secțiunii .

Last edited by a moderator:

Viorica__Dan

User
    Player
    Salut. Mi se pare o idee buna, chiar  ar ajuta sectiunea sa creasca. Votul meu este:. :pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    Mapa este foarte veche, are doar mici schimbari si niste insule noi. Dar pentru mine ideea este buna, ar fi oke o mapa noua doar ca sa nu fie foarte mare precum Mapa precedenta. 
    :pro:

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    Mi se pare o idee buna,jucatorii cunosc deja mapa.Mapa schimbata ar aduce mai multi jucatori si ar diversifica sectiunea. De la mine ai un :pro: .

☯GetReady

User
    Player
                                                                                                                            Este o idee Buna
                                                                                                                            De la mine ai
                                                                                                                           O zii buna!

ItsMePros

User
    Player
    :pro: Eu zic ca ar merge o schimbare a mapei

da4ius2006

User
    Player
    Imi place foarte mult aceasta idee 

Votul meu este

Gandalf762

User
    Player
    Schimbarea mapei este benefica serverului, deoarece mapa s-a cam invechit si lumea o stie prea bine. Nu mai este challange-ul de a gasi iteme. Votul meu este :pro:

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Chiar si eu m-am cam plictisit de cea actuala, ar fi fain sa fie adaugata o mapa noua, ca sa fie din nou vremea sa cautam semnele si fie reluat totul de la 0 cum ar veni.

Status
    Not open for further replies.