• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

TheLegendPvP

User
    Player
    Nick-ul tău: TheLegendaryPvP

* Propunere:  sa se scoata accesul la Gamemode 1 pt Elite/God

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  Ar fi mai multa activitate si mai multa actiune pe sectiune

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece majoritatea nu se bat cu Elite/God deoarece nu pot lua nimic de la acestia si isi strica seturile, consuma merele op degeaba, iar cei cu Elite/God profita de treaba asta

* Alte precizări:  ar fi ok sa se adauge si un fel de tempmute pentru cearta deoarece cei cu acc la gamemode 1 sunt foarte toxici stiind ca nu vor pierde nimic

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi se pare una foarte buna, deoarece gradele de Elite si God costa destul de mult, si pentru acesti bani este pacat sa nu aiba acces la gm1. Prin urmare eu iti dau :contra:

da4ius2006

User
    Player
    Nu mi se pare deloc o propunere buna deoarece cei cu acest grad au platit niste bani in special pentru acces la comanda+ca avem o limita de 3 seturi in inventar 

Votul meu este :contra:

ItsMePros

User
    Player
    :contra: Fiecare grad are cate ceva in plus fata de celalat si fiecare plateste pentru ce ii place si vrea si nu vad de ce s ar scoate accesul la gm1

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Faptul ca cei cu Elite/God e una, nu toti sunt la fel oricum, dar pentru o suma asa de mare pe care trebuie sa o platesti pentru aceste grade, gm1 este esential zic eu. Pot profita cat vor ei de gm1 si sa ia iteme, intr-adevar este un dezavantaj fata de restul care trebuie sa le crafteze sau sa le cumpere, dar pana la urma pentru asta au platit. 

:contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Acele grade costa o anumita suma de bani, deoarece au si gamemode-ul :contra:  

zLowFast.

User
    Player
    Buna ziua! Nu-mi place foarte mult ideea ta, deoarece fiecare grad costă mult atât din punct de vedere al banilor, cât și al tokens. Gradul de elită costă 70k de tokens si le faci în cel puțin 4 ani de vote. Dacă abuzați de gm1, o sa primeasca remove la comanda! :contra: .

ItzDr1nK

User
    Player
    Donezi o suma destul de mare pentru acces la gamemode. :contra:

Qua7ro

User
    Player
    Eu unul as dona Elite/GoD doar pentru gm 1 deci de la mine ai :contra:

tennesy

User
    Player
    nu vad rostul la propunerea ta grad ul de elite sau god costa destul de mult eu zic ca nu are rost sa fie scos acc ul la gm1. :contra:

PandaKing.

User
    Player
    Nu-i vad rostul deaorece este deja scos /ah si /shop , deci nu prea pot abuza :contra:

Seb_

User
    Player
    Dai 70e pe un grad și sa nu și acces la gamemode 1 nu este prea ok. 

De la mine ai :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cele 2 grade, sunt cumparate in mare parte pentru accesul lor la gamemode, si pentru kit-ul foarte bun, daca s-ar scoate accesul, aceste grade nu s-ar mai cumpara asa de mult, ceea ce nu este prea bine.

Nu imi place ideea, de la mine ai :contra: .

Status
    Not open for further replies.