• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skypvp

Status
    Not open for further replies.

Lucky_X3

User
    Player
    Nick-ul tău: Lucky_X3

* Propunere: Salut. M-am gandit la aceasta propunere de foarte mult timp dar acum m-am gandit sa o prezint. Ideea ar fi sa:

1. Sa fie un eveniment din saptamana in saptamana de tip 1vs1, intr-un spatiu special amentajat. Ssta ar insemna 45 blocuri latime, 45 blocuri lungime. Gradul care organizeaza acest eveniment trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: 1. Sa tina toti playerii care sunt la event intr-o camera de unde se poate vedea lupta. 2. Jucatorii care trebuie sa se lupte sa fie alesi random nu dupa placerea organizatorului pentru a evita prieteniile fata de jucatori.

2. La event se pot inscriee toti jucatorii pe baza a 30 tokens.

3. Setul pentru lupta: Casca Protection 3 umbreaking 3. Platosa de diamant Protection 4 umbreaking 3. Pantaloni Protection 4 umbreaking 3 si Botosi Protection 3 umbreaking 3.

4. Itemele pe care le detii in inventar pentru a te ajuta sa ramai in viata: Sabie Diamon Sharpness 4, umbraking 3, fire aspect 2, 2 mere op, o potiuni de strenght 1 si un fishing rod.

5. Cel care castiga evenimentul primeste un set full p4 umb3, sabie sh5, fire aspect2, umb3 si ar mai fii o ideea, in fata numelui celui care castiga sa fie o medalie de exemplu: [Marquis]🥇Lucky_X3, cred ca ar arata bine.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această  comunitate?: Este o sectiune care este bazata pe PvP si cred ca ar atrage multi playeri.

*  Subserver: Skypvp

* Alte precizari: Am mentionat ca turnamentul sa se desfasoarw in fiecare saptamana, dar asta ramane la alegerea Administratorului.

Vip3212

User
    Player
    #PRo pentru ca se merita incercata si ideia lui lucky si poate atragem si mai multe persoane

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu imi place idea, ar fi mai bine sa fie turneu si pe skypvp daca se poate, si primesti prefix-ul WarLord 1 sapt. asta prea complicat.. :contra:  

PandaKing.

User
    Player
    Nu-mi place ideea ta :contra:

LegendaryPvP

User
    Player
    Nu cred ca propunerea este foarte utila. Este un proces dificil pentru a face acest lucru, iar eu consider ca nu este intocmai buna ideea ta

Votul meu este :contra:

Succes

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Nu mi se pare o idee interesanta consider ca este o propunere inutila in concluzie din partea mea ai :contra:

CasianKSI

User
    Player
    Nu mi se pare ceva interesant,  este un proces dificil, iar uni jucatori pot trisa folosind hackuri, :contra:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi se pare interesanta , este un proces dificil , iar jucatorii pot trisa cu hack ,   :contra: .

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salut,

Momentan nu este nevoie de asa ceva, daca va fi nevoie pe viitor, aceasta propunere se va lua in considerare. 

Topic closed.

Status
    Not open for further replies.