• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvp

Status
    Not open for further replies.

Spurci

User
    Player
    Nick-ul tău: Spurci

Propunere: Salut, daca ati putea face si voi din nou pe skypvp itemele pe sign ar fi super, nu stiu cui ii place ideea asta cu iteme random, dar asa cum este acum playerii noi n-au sanse sa faca fata celor care sunt deja de mult timp pe server.

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar aduce un surplus de playeri, tinand cont ca serverul este cel mai mare din Romania.

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca mai multi playeri sunt de acord cu parerea mea.

Subserver: SkyPvp

Alte precizări:  - 

_ImEdward

User
    Player
    Salut!Nu sunt de acord cu sugestia ta. Inainte era foarte usor sa devii op, dar dupa acest wipe, datorita acestor sign-uri, in care primesti iteme random, creste dificultatea de obtinere a itemelor op.
    Prin urmare, votul meu este :contra: .

ArisRO

User
    Player
    Nu am  nimic de adaugat, ai spus tu tot trebuie, prin urmare:

:pro:

Liviu1010

Chairman
    Staff member
    Chairman
    Salut! 

Te contrazic,acum jucătorii noi au mai multe șanse să facă față pentru ca itemele sunt mai rare ca înainte așadar nu poți devenii op foarte ușor.u

“Strategy without tactics is the slowest route to victory. Tactics without strategy is the noise before defeat.” – Sun Tzu

:contra:

EduardINFIN

User
    Player
    Buna, 

Sincer si mie mi-a placut mai mult inainte de wipe, si cred ca era mai distractiv asa ca de la mine ai  :pro:  . Succes!

Last edited by a moderator:

Dariusdaryx3

User
    Player
    Te contrazic, inainte puteai sa iei 50 de stackuri de gold si la fel si mere si sa iti faceti la god appleuri de nu mai poti cara in inventar, acum trebuie sa te plimbi din insula in insula sa gasesti loot si e mult mai interesant, cat despre activitate sunt multi jucatori on si eu zic ca nimeni nu a fost influentat de aceasta schimbare.                                                                                                                                                                                                                                                                                                          contrac.png

Its_Stefi

User
    Player
    Inainte puteai fii op foarte rapid si usor, dupa wipe nu a mai fost asa. daca s ar adauga iarasi aceasta chestie cred ca o sa fie la fel ca in trecut. :contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,înainte de wipe puteai deveni over powered mult prea rapid,si nu mai exista distracția si amuzamentul de dupa wipe.Votul meu este :contra: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

Status
    Not open for further replies.