• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

VapeSMG

User
    Player
    * Nick-ul tău:VapeSMG

* Propunere: Scaderea sanselor sa nu iti pice nimic din Loot Crate-uri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece de multe ori mi se intampla sa nu imi pice nimic din loot crate-uri, mai ales la tier 4 care are 5 ore cooldown si e cat de cat enervant. Daca s-ar scadea sansele sa nu pice nimic, cred ca s-ar rezolva si din problema cu sign-urile normale sa fie readaugate deoarece mereu ti-ar pica iteme, diamond/xp/mere/lapis/perle  si ar fi mai usor sa iti faci iteme bune.

* Subserver:SkyPvP

* Alte precizări: Nimic.

BeastFox

User
    Player
    Buna! Propunerea ta este una foarte buna,consider ca signurile ar trebui sa fie readaugate in SkyPvp.Playerii ar putea sa isi faca mult mai usor iteme. De la mine ai :pro: .

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,sunt de acord cu scăderea șanselor de a nu iti pica nimic,insa nu sunt de acord cu revenirea semnelor.Votul meu este :pro: pentru scăderea șanselor de a nu pica nimic.Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

Lucky_X3

User
    Player
    Salut. Sunt de acord cu aceasta propunere din motivele pe care si tu le-ai argumentat.

:pro:  

Status
    Not open for further replies.