• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

VapeSMG

User
    Player
    * Nick-ul tău:VapeSMG

* Propunere: Sa se adauge comanda /cps pentru staff.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Cred ca ar fi utila deoarece s-ar putea detecta mai usor auto clicker-ul  vazand cam cate cps-uri dau anumiti playeri sau potentiali hackeri.

* Subserver: SkyPvP

* Alte precizări:  -

Flix

User
    Player
    Salut! Propunerea ta mi se pare una destul de ok si cred ca ar ajuta cat de cat staff-ul pentru a detecta jucatorii cu auto clicker dar acestia pot fii detectati foarte usor si fara aceasta comanda. De accea votul meu este  :contra:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut , eu cred ca sugestia ta este una foarte buna, deoarece, iti vei da seama usor daca un jucatorul respectiv foloseste autoclicker. De la mine ai :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Nu prea imi place aceasta propunere, deoarece autoclicker-ul se poate detecta foarte usor, nemaiavand nevoie de aceasta comanda in plus. De asemenea, in aceasta comunitate, unul dintre scopuri este de a perfectiona stafful ca sa isi poata da singuri seama de un posibil hacker.

:contra:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Avem asa ceva

T/C

Status
    Not open for further replies.