• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skypvp

Status
    Not open for further replies.

layseev2

User
    Player
    * Nick-ul tău: Ningee_

* Propunere:  sa se bage sign cu gold

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar influenta playerii sa intre si sa se joace skypvp asa cum o faceau in 2019, de erau cate 40 on aproape la orice ora 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pai ganditi va si voi, sectiunea nu este facuta pentru a farma itm, ca assassins unde chiar trebuie sa farmezi ca sa te poti juca. Sectiunea asta nu e de farmat sub nici o forma, oriunde, pe orice server care are sectiune de skypvp e facuta cu signrui, nu conteaza ca o sa ai 20 de stackuri de mere op. In 2019 dadeam 3v1 pe ItzLuci7 si pe BabyLogan si oamenii chiar nu iesau de pe sectiune, stateau si se bateau acolo cu toate ca mureau incontinuu pentru ca aveau itm, nu era problema de mere op sau armuri pt ca repair all era 15k nu 50k cum am mai vazut pe sectiune, acuma e 25k sa zicem ca e ok. 

* Subserver: SkyPvP

* Alte precizări: Administratorul mi a precizat ca a scos signul cu gold pentru ca se cerea wipe dupa 2 luni pentru ca toti erau full, dar dupa parerea mea asta e si ideea sa te faci full si sa faci pvp cu toti

Flix

User
    Player
    Salut!

Consider ca pe orice sectiune de tip 'Gamemode' trebuie sa farmezi pentru iteme, pe unele mai mult si pe altele mai putin. "ar influenta playerii sa intre si sa se joace skypvp asa cum o faceau in 2019, de erau cate 40 on aproape la orice ora ", daca vei intra pe server vei observa ca acum sunt 60-70 on, rezulta ca sectiunea a crescut dupa modificarea asta. In concluzie, votul meu este :contra:  deoarece implementarea propunerii tale ar strica complet sectiunea.

layseev2

User
    Player
    Foarte mult a crescut sectiunea sincer, in 2019 erau cate 30 jos acuma cati sunt ? 15 ca e event 🙂 si aia se bat fara mere op sa nu le consume + ca e si o gramada de lag

60-70 on ca a dat ash anunt pe discord ca se face event, esti destept mai bine nu scriai nimic

xVllad

User
    Player
    Salut

Pe SkyPvP sign-ul cu gold e unul foarte rar, de aceia a fost introdus pe o alta insula la care vei avea acces doar deblocand Prestige 1.
    In concluzie, votul meu este :contra: deoarece exista deja un sign cu gold.

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salut,

Toate signuriile au fost adaugate la cerinta voastra. Insa signul de gold nu va fi re-adaugat in viitorul apropiat.

T/C

Status
    Not open for further replies.