• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere skypvp

Status
    Not open for further replies.

alex rosu

User
    Player
    * Nick-ul tău:0FPS

* Propunere:  ar trebuii la /warp staff sa se adauge cate un sign langa fiecare staff cu discordul sau,sau ceva prin care ii putem contacta

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar influeta foarte mult deoarece unii jucatorii cer banii/iteme pentru un discord al unui membru staff

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar fii utila deoarece unii jucatorii cer banii/iteme pentru un discord al unui membru staff si ar fii mai usor sa dai /warp staff si sa gasesti discordul unui membru staff  

* Subserver:Skypvp

* Alte precizări:  

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut 0FPS!

Imi place ideea ta si cred ca ar merita sa fie bagata. Ar ajuta playerii si nu ar mai trebuii sa ceara discordurile de la jucatori sau sa stea sa caute pe grupul de discord gamster.

De la mine ai un :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Cred ca ar fi o idee foarte buna, s-ar putea implementa si pe celelalte sectiuni, nu cred ca este ceva foarte greu sa pui un sign acolo, chiar poate ajuta enorm. Poate candva un jucator are nevoie urgenta de un ajutor, insa nici-un Staff nu este online, acesta nu este pe serverul nostru de Discord si nu poate chema pe nimeni, acele sign-uri l-ar putea ajuta sa contacteze pe cineva si astfel sa fie ajutat.

Votul meu este :pro:

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Ideea ta este interesanta deoarece se poate ca un player sa aiba nevoie de un staff online.In plus  nu este asa de greu sa pui  un sign pentru a-l vedea toata lumea

De la mine ai :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna! 

Propunerea ta este una foarte buna deoarece multi jucatori au nevoie de ajutor de la membrii Staff si le este uneori destul de greu sa dea de ei. Spre exemplu, este un hacker pe sectiune, dar niciun membru Staff nu este activ. In acest caz, un jucator s-ar putea uita pe sign-ul cu discordul unuia dintre membrii Staff si l-ar putea chema sa rezolve problema. In plus, nu este prea complicat sa se adauge cateva sign-uri cu niste nume.

:pro:

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut, ideea ta este buna deoarece daca avem probleme in legatura cu sectiunea sa-i putem contacta.

De la mine ai :pro: .

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

Ideea ta mi se pare una foarte buna deoarece asa poti sa contactezi un membru staff mult mai usor atunci cand ai nevoie de el urgent. 

ItsProGamer

User
    Player
    Salut 0FPS!

Ideea ta este una destul de buna deoarece daca intampinam probleme sa putem sa ii contactam mai usor.

xGrubby

User
    Player
    Salut, 0FPS! 

Ideea ta nu este una deloc rea, daca un jucator are nevoie de ajutor, sau cineva incalca regulamentul dar nimeni nu sanctioneaza, poti contacta imediat un staff de pe sectiune.

Status
    Not open for further replies.