• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

zaakeddb2

User
    Player
    * Nick-ul tău: zaakeddb2

* Propunere: Sa scoateti copacul de la cosntructia in care se afla sign-ul cu strenght, deoarece este a 4-a oara cand imi pierd itemele incercand sa ajung la strenght cu perla.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Intr-un mod pozitiv.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece daca ar fii acceptata nu ne-am mai pierde itemele incercand sa ajungem acolo.

* Subserver: SkyPvP

* Alte precizări: O zi frumoasa!

Kasiey

VIP
    VIP
    este  o idee buna finca si eu am murit de multe ori incercand sa ajung la str de la mn  ai :pro:

DiaxoI

VIP
    VIP
    Idee foarte buna! Nici nu stiu de cate ori era sa mor cand ma duceam la strenght!! de la mine ai un :pro:

DiaxoI

VIP
    VIP
    Idee foarte buna! Nici nu stiu de cate ori era sa mor cand ma duceam la strenght!! de la mine ai un :pro:

DiaxoI

VIP
    VIP

Octaq_

User
    Player
    De la mine ai un contra , fiindca staff-ul l-a pus special sa fie intr-un loc greu de gasit , dar si de asuns greu la el

Asa , ca de la mine ai un :contra:

Status
    Not open for further replies.