• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

Andra__447

User
    Player
    * Nick-ul tău: Andra_447

* Propunere:  La next wipe sa se adauge  sign de gold si /gmc playerilor care au elite si god.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce playerii care erau inainte si s-ar apuca si mai multi de sectiune. ( aduce playeri)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fii utilă deoarece sunt 50+ doar cand se da keep on miercuri seara la 20:00, in rest mai mult de 30 on nu sunt niciodata la keep off.

* Subserver: SkyPvP

* Alte precizări: Sper sa va ganditi la propunerea mea. #SkyPvP Squad.

ItsProGamer

User
    Player
    Salut Andra! 

Parerea ta este una buna, deoarece cu noul wipe am observat ca s au lasat multi playeri de skypvp (ma includ si eu) pe motiv ca nu mai e ca înainte. 

Mi as dori sa se adauge înapoi gold sign si gmc. (+daca s ar adaugă inapoi gmc ar fii mai mulți donatori) 

:pro:

Last edited by a moderator:

zaakeddb2

User
    Player
    #GAMSTERPOWER :pro:

iSpuddie305

User
    Player
    Buna, Andra!

Cu timpul, într-adevăr, am observat ca multi jucători vechi nu mai joaca pe skypvp din cauza asta. Mi se pare o propunere excelenta de a se adaugă gold si /gmc din nou.Daca se adauga /gmc, stim ca alti playeri pot abuza de aceasta comanda, dar speram sa existe o cale de a rezolva problemele si sectiunea sa fie ca inainte.

:pro:

Last edited by a moderator:

Andra__447

User
    Player
    iSpuddie350, in caz ca va abuza, cred ca se va face ca in trecut, remove la comanda.

Status
    Not open for further replies.