• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere skywars

Status
    Not open for further replies.

andmar1

User
    Player
    Nick-ul tău: andmar

* Propunere:  propun  ca pe skywars sa fie arene si de normal deoarece sunt doar arene insane . Propun sa adaugati  in lobby la skywars un parkour interactiv , iar tot in lobby la skywars sa adaugati o trambulina facuta din slime blockuri doar ca  sa fie "magica" adica sa te arunce mult in fata acea trambulina. As mai mentiona ca arenele si de pe team si de pe solo sa fie 2 din fiecare adica gen 2 aquaris sau 2 tribal pe solo ,respectiv team.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai playerii isi doresc  si team si skywars , iar  deoarece Gamsterul este cea mai mare comunitate de minecraft din Romania  e plin de jucatori iar seara pe la 19 - 20 se umple sectiunea si de aceea am mentionat sa se dubleze arenele .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Parkourul si slime blocurile ar face playerii gen staff sau playeriii normali sa se joace si in lobby > ar aduce mai multi jucatori pe server

* Subserver: skywars

* Alte precizări:  nu mai am nimic de precizat

CatalinTheWinner

User
    Player
    Nu imi place ideea ta, playerilor le place mai mult modul de joc cu iteme OP, cel normal este chiar plictisitor, si ideea cu lobby-ul, doar ar provoca lag...mai ales de la particulele "magice" daca s-ar adauga.

:contra:  

andmar1

User
    Player
    Unora le place si normal mode ca este mai corect deoarece poti sa iti craftezi sa zicem un chestplate pe cand pe insane daca ti-l faci te bat toti ca ei au din alea cu protection 4 si e mult mai greu . Iar salteaua din slime despre care am precizat mai sus iti face lag daca ai un pc slab deci se poate adauga ca eu cred ca jucatorilor le-ar place sa mai stea si in lobby putin . Daca ai un pc slabut normal ca o sa ai lag ca eu acum vreo 2 ani de abea de imi mergea in 30 fpsuri si mi-am luat unul nou si imi merge in 240 300 fpsuri si nu am lag deloc.Iar in  legatura cu parkourul de ce nu, ca nu iti face lag iti mai umple timpul .

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa! Oricum pentru lobby, curand o sa punem una noua! :respins:

Status
    Not open for further replies.