• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyWars

Status
    Not open for further replies.

DaddyV

User
    Player
    * Nick-ul tău:Tiqehh

* Propunere: De a se adauga ranked skywars ( exact cum e pe hypixel) si a unui kit nou care sa contina un topor de diamant cu sharpness 1 sau 2 (ex pret de cumparare :20.000)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Parerea mea proprie si personala , eu cred ca aceste update-uri ar influenta sectiunea de skywars in bine deoarece ar fi mai multa competitie  daca s-ar adauga ranked.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am precizat si mai sus ca ar fi mai multa competitie.

* Subserver:Skywars

* Alte precizări:  Sa ai un minim de meciuri jucate (unranked) pentru a putea intra in ranked . Ex:200 win-uri.

FREYA

User
    Player
    Mi se pare foarte interesanta propunerea ta si cred ca as juca si eu skywars daca s ar adauga asta :pro:  

KirosJR_Rose

User
    Player
    O idee foarte buna , multi jucatorii joaca cu hack si ar fii mai bine sa fie 200 wins pentru ranked si ideea cu kit ul este una buna pentru ca cine ar avea kit ul ala ar avea un mare avataj deci votul meu este :pro:

DoopSnogg

User
    Player
      - Propunerea cu SkyWars Ranked este una foarte buna, m-ar motiva, cel putin pe mine, sa joc mai mult. :pro:

- Nu cred ca un kit nou ar aduce mult impact asupra sectiunii. :contra:

_Tommy

User
    Player
    Buna .vr sa incep ca am jucat mult pe hypixel si la ranked este acel topor, si e destul de op la pvp.Mi-ar placea sa se adauge acest kit dar sa coste mai putin de oare ce ee ff scump.Joc mult skywars si ai kitul cu axe si nu ai sabie si esti nevoit sa faci pvp cu el cam pierzi.Azi de la mn ai un .Si m-ar motiva pe mine sa joc mai mult ranked de oare ce este un mod jmek si ar aduce multi oameni pe sv. :pro:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.